Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Neviete kam tento rok na bezpečnú dovolenku k moru?

Chorvátsko ponúka nespočetné zážitky a príležitosti na objavovanie pri plavbe.

CresCres (Zdroj: Zoran Jelaca)

Niet pochýb o tom, že vďaka svojej geografickej polohe, jednému z najčlenitejších pobreží na svete s viac ako tisíckou ostrovov, ostrovčekov a útesov, príjemnému podnebiu a priaznivým poveternostným podmienkam je dnes Chorvátsko jednou z najžiadanejších námorných destinácií ponúkajúcich cez 60 námorných prístavov a 18 000 kotvísk.

Pre Chorvátsko je bezpečnosť návštevníkov a spoluobčanov prioritou číslo jedna a v tomto roku zaviedlo novú značku pre bezpečný pobyt v Chorvátsku "Safe Stay in Croatia".

Táto značka je udeľovaná subjektom v cestovnom ruchu a slúži na označenie destinácií, ubytovacích zariadení, reštaurácií, dopravných prostriedkov a turistických atrakcií, ktoré prijali svetové zdravotnícke a hygienické štandardy. Spoločne so značkou "Safe Travel" od Svetovej rady pre cestovanie a cestovný ruch má za cieľ ukázať, že Chorvátsko je bezpečnou destináciou, ktorá je pripravená privítať zahraničných turistov. Vďaka nej budú návštevníci Chorvátska schopní ľahko identifikovať zodpovedné hotely, reštaurácie a poskytovateľov ďalších služieb v Chorvátsku. Týmto spôsobom chce posilniť dôveru návštevníkov a zbaviť ich starostí pri plánovaní ich dovolenky a cestovaní.

Chorvátsko je pravou voľbou pre tých, ktorí túžia vyplávať za dobrodružstvom v odlišnom a okúzľujúcom prostredí. Návšteva jedného zo strážcov Jadranu - majákov, objavovanie skrytých zátok a pláží, kotvenie v moderných kotviskách alebo spanie pod holým nebom ponúka iný zážitok z dovolenky.

Chorvátsko sa teší na opätovné privítanie zahraničných turistov. Zodpovedne a bezpečne, aby si mohli bez starostí užiť zábavnú, nezabudnuteľnú, vzrušujúcu a bezpečnú dovolenku s rodinou a priateľmi.

www.safestayincroatia.hr/sk

www.croatia.hr/sk-SK

www.croatia.hr/sk-SK/koronavirus-2019-ncov-otazky-a-odpovede

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 1 h
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 13 h

Hocikde ich nekúpite.