Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

Nákupné centrum Novum Prešov znovu ožilo

Po takmer štyroch mesiacoch lockdownu sa nákupné srdce Prešova opäť naplno prebudilo.

Po takmer štyroch mesiacoch lockdownu sa nákupné srdce Prešova opäť naplno prebudilo a od 19.4. sa tak návštevníci obchodného centra Novum znovu vrátili do svojich obľúbených obchodov.

Novinky v Novume

Ani počas lockdownu Novum nezaháľalo a pripravilo si pre svojich návštevníkov zaujímavé prekvapenia. Fanúšikovia modernej a trendy módy sa môžu tešiť na dlhoočakávanú prevádzku Bershka, v ktorej si svoj šatník obohatia najmä dobrodružní mladí ľudia. Novinkou je aj predajňa CCC, ktorá svojim zákazníkom ponúka jedinečné kolekcie dámskej, pánskej aj detskej obuvi na voľný čas aj formálne príležitosti. Dámy sa určite potešia predajni Women´Secret, v ktorej nájdu spodnú bielizeň, domáce oblečenie alebo plavky pre dnešnú ženu, presne podľa svojho vkusu. Ponuku módy rozšírila aj španielska značka SPRINGFIELD, zameraná na neformálne oblečenie, ponúkajúca mestský štýl s modernou príťažlivosťou pre mužov a ženy s dôrazom na kvalitu a udržateľnosť.

Tých, ktorí ocenia kvalitný spánok, privíta nová predajňa Dormeo Home, v ktorej nájdu matrace, vankúše a ďalšie doplnky do svojej spálne, vďaka ktorým budú svoj deň začínať oddýchnutí a plní energie.

Pre nežné pohlavie sme otvorili aj prevádzku Pupa, v ktorej na dámy čaká široká paleta prípravkov na líčenie a ošetrenie tváre a tela. Svoj outfit zároveň budú môcť zvýrazniť v novej prevádzke Corial, kde nájdu klasické, módne a elegantné šperky a hodinky a produkty známej značky PANDORA. Predajňa ZUOS si pre svoje návštevníčky pripravila pestrú ponuku rafinovanej spodnej bielizne, štýlových pančušiek, zvodných čipiek ale aj pohodlné praktické modely, farebné ponožky a trendy textílie.

Novum samozrejme nezabudlo ani na labužníkov a vyhľadávačov kvalitnej gastronómie. Pre všetkých milovníkov netradičných chutí s vôňou Ázie centrum sprístupnilo koncept NOZU | bistro & coffee, ktorý so sebou prináša súčasné trendy gastronómie založené na ázijských chutiach, čerstvých surovinách a ôsmich unikátnych jedlách, ktoré si môžete vychutnať v modernom dizajnovom priestore. V centre Prešova taktiež pribudla piváreň Pilsnerka, ktorá ako jediná v okolí ponúka svojim návštevníkom popri kvalitnej česko - slovenskej kuchyni aj pravú tankovú Plzeň. Tento svetoznámy svetlý ležiak vám v originálnom prostredí načapujú skúsení Majstri výčapníci.

Ďalšie pripravované prekvapenia

V najbližších týždňoch bude Novum naďalej pokračovať v rozširovaní svojej ponuky. Na najvyššom podlaží už netrpezlivo očakávame, kedy vláda uvoľní opatrenia a naši zákazníci budú môcť navštíviť najmodernejšie kino na Slovensku Cinemax, ktoré okrem siedmich moderných kinosál s celkovou kapacitou 869 miest ponúkne aj VIP sálu pre maximálny zážitok zo sledovania filmových noviniek. Fanúšikovia aktívneho životného štýlu zase uvítajú blížiace sa otvorenie moderného fitnes centra FitUp, ktoré budú môcť nájsť taktiež na najvyššom podlaží.

Stále sa však nejedná o finálne zloženie nákupného centra, Novum naopak plánuje ďalej pokračovať v doterajšom tempe otvárania prevádzok a v nasledujúcich mesiacoch do Prešova priniesť ďalšie nové značky.

Tých, ktorí sa už teraz nevedia dočkať jedinečnej chuti kávy značky Starbucks sa Novum rozhodlo potešiť uverejnením termínu otvorenia tejto kaviarne. Vychutnať si fantastickú šálku dokonalo upraženej kávy si budete môcť už v auguste 2021 v príjemnej atmosfére prvej kaviarne Starbucks na východnom Slovensku.

Aktuálna ponuka nákupného centra

Okrem spomenutých noviniek sú pre návštevníkov pripravené aj predajne, ktoré mohli navštíviť už na jeseň. Svoje prevádzky tak opäť otvorili Mango, Sinsay, Humanic, Douglas, Xiaomi, alebo Pepco a veľa ďalších, ktoré sa tešia na Vašu návštevu. Keďže postupné uvoľňovanie opatrení so sebou prinieslo aj otvorenie terás, svoj obed si konečne môžete v pokoji vychutnať s výhľadom na námestie. Podrobný zoznam obchodov a služieb návštevníci nájdu na web stránke www.novumpresov.sk, kde sa okrem iného nachádzajú aj aktuálne informácie a novinky nielen z centra samotného, ale aj z jeho prevádzok. „Veľmi sa tešíme, že našich návštevníkov môžeme opäť privítať vo všetkých prevádzkach a do Novumu sa tak vráti atmosféra, ktorú sme tu mali na jeseň pri jeho otvorení. Zároveň týmto chceme našich návštevníkov požiadať, aby napriek ukončeniu lockdownu nezabúdali na dodržiavanie základných opatrení ako sú dezinfekcia pri vstupe a správne nasadený respirátor. Veríme, že práve takéto zodpovedné správanie je cestou k tomu, aby sme už čoskoro mohli v našom centre uvidieť aj vaše úsmevy bez rúška.“ dodala riaditeľka centra, Ing. Zuzka Maliková.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Meranie rýchlosti v úsekoch už nebude pre vodičov vďaka MIO problémom

Vodiči budú upozornení pred úsekom, počas a na to, koľko metrov a sekúnd im zostáva a či majú spomaliť alebo ísť rýchlejšie.

9 h
MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

1. júl

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu