Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Kraj pripravuje benefitný systém pre zaočkovaných

Košický samosprávny kraj tým chce zmierniť dopady súvisiace s pandémiou.

Košický kraj sa od pondelka (15. novembra) zahalil do čiernej farby. Jedinou „svetlou“ výnimkou je okres Rožňava, ktorý ostáva bordový. Vo všetkých ostatných okresoch platia aktuálne najprísnejšie pandemické opatrenia. Košický samosprávny kraj sa snaží motivovať obyvateľov k očkovaniu proti ochoreniu COVID-19 a zároveň zmierniť dopady opatrení súvisiacich s pandémiou. Kraj pripravil benefitný systém pre očkovaných, ktorý bude pod jednou strechou sústrediť firmy či podnikateľov, ktorí majú záujem poskytnúť zľavu alebo iný benefit zaočkovaným východniarom. Zákazníkom môžu poskytnúť zľavu z ceny alebo produkt navyše vo forme akcie 1 + 1. Na portáli www.preodmenu.sk, ktorý kraj spustí v piatok 19. novembra, tak nájdu východniari prehľad zliav a výhod z oblasti gastronómie, športu, rekreácie či zdravia.

Cieľom kraja je spojiť sily, spoločne zabojovať proti pandémii a zároveň motivovať k očkovaniu. Košický samosprávny kraj preto vyzýva lokálnych podnikateľov, aby sa prihlásili a spolupracovali s krajským benefitným systémom pre zaočkovaných.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 20 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu