Peklo s parkovaním pred nákupnými centrami začalo

Už každoročná naháňačka za poslednými chýbajúcimi darčekmi pod vianočný stromček znamená pre motoristov omnoho hustejšiu premávku v okolí nákupných centier a obchodov.

Už každoročná naháňačka za poslednými chýbajúcimi darčekmi pod vianočný stromček znamená pre motoristov omnoho hustejšiu premávku v okolí nákupných centier a obchodov. Toto pekle snáď zažil asi každý. Práve parkoviská sa stávajú akýmsi bojiskom, na ktorom je vyššie riziko nehody, i keď malej. Keď k tomu pripočítame sneh, ľad a niekedy postačí aj dážď ťukanec sa môže prihodiť aj zodpovednému a slušnému vodičovi.

Nemať povinné zmluvné poistenie pre svoje auto v tomto čase môže potom zbytočne pokaziť radosť z darčekov a ešte ich aj predražiť,“ upozorňuje Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje poistenie.sme.sk. Preto si netreba nechávať poistenie na poslednú chvíľu a zbytočne riskovať. Navyše, ak si teraz poistíte svoje auto cez poistenie.sme.sk hoci aj na búduce obdobuie získate neuveriteľnú zľavu až do výšky 79%. Pozor! Táto špeciálna vianočná akciová ponuka končí dnes 15.12.2011 o polnoci!

Online poisťovňa má odpoveď aj na prípadné škody, ktoré vzniknú zákazníkovi ak on spôsobí ťukanec na inom vozidle. Stačí si spolu s PZP uzatvoriť aj miniHavarijné poistenie za cenu už od 29 eur ročne, ktoré kryje takéto škody bez spoluúčasti až do výšky 1000 eur.  „Ako bonus ho teraz môžu mať vodiči na tri mesiace zadarmo“, dodal Martiš z online poisťovne Genertel.

Viac informácií o 79% ZĽAVE na poistenie.sme.sk.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk

Kto je Genertel.sk:

• Poisťovňa Genertel je prvá výlučne online poisťovňa.
  • Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group, do ktorej patrí aj poisťovňa Generali Slovensko. Je však potrebné zdôrazniť, že PZP Generali Slovensko nie je totožný produkt s PZP Genertel. Tieto dve poisťovne áut pôsobia na slovenskom trhu oddelene a nezávisle. Obe spoločnosti sú členmi skupiny Generali PPF Holding, spoločného podniku skupiny PPF Group a skupiny Generali v krajinách strednej a východnej Európy.
  • Generali Group je tretí najväčší Európsky poskytovateľ poistenia, ktorého 100% vlastníkom je Generali Providencia so sídlom v talianskom Trieste. O dôveryhodnosti spoločnosti svedčí aj jej úspešné etablovanie vo viacerých európskych krajinách, napr. v Nemecku pod názvom CosmoDirekt, v Taliansku a v Maďarsku pod názvom Genertel a vo Francúzsku.
  • Genertel poisťovňa a.s., pobočka poisťovne iného členského štátu je evidovaná v zozname NBS "Poisťovne z iných členských štátov EÚ poskytujúce svoje služby na území SR na základe slobodného poskytovania služieb" pod poradovým číslom 9.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.