Celá olympiáda minútu po minúte. Na Šport.SME.sk

Na športovom webe SME.sk nájdu návštevníci aj niekoľko noviniek

Šport na najväčšom slovenskom spravodajskom webe SME.sk už má špeciálnu olympijskú sekciu. Tento rok redakcia SME pripravuje novinku. Celú olympiádu bude sledovať v obľúbenom formáte Minútu po minúte. Na jednom mieste tak návštevník získa okamžitý prehľad o tom, čo sa deje, čo sa hrá a aké sú výsledky.

Záložka Minúta po minúte pribudne so štartom Letných olympijských hier v Londýne na samostatnej podstránke webu Šport.SME.sk (funguje aj skrátená voľba OH.SME.sk). Olympiáde sa na SME.sk venuje osem športových redaktorov na Slovensku a dvaja vyslaní redaktori priamo v Londýne.

Olympiáda na Šport.SME.sk

Minúta po minúte - čokoľvek sa udeje, zaznamenáme v rýchlom a krátkom spravodajstve

Aktuálne - články o LOH

Program - členený po jednotlivých dňoch

Slováci - kedy štartujú naši reprezentanti, profily športovcov

Medaily - presná a aktuálna bilancia

Športoviská - interaktívna infografika exkluzívne na Sme.sk

Na športovom webe Šport.SME.sk nájdu návštevníci aj drobné zmeny, ktoré vznikli na základe prieskumov používania a novú sekciu s prehľadom výsledkov na http://sport.sme.sk/vysledky/.

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.