Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Celá olympiáda minútu po minúte. Na Šport.SME.sk

Na športovom webe SME.sk nájdu návštevníci aj niekoľko noviniek

Šport na najväčšom slovenskom spravodajskom webe SME.sk už má špeciálnu olympijskú sekciu. Tento rok redakcia SME pripravuje novinku. Celú olympiádu bude sledovať v obľúbenom formáte Minútu po minúte. Na jednom mieste tak návštevník získa okamžitý prehľad o tom, čo sa deje, čo sa hrá a aké sú výsledky.

Záložka Minúta po minúte pribudne so štartom Letných olympijských hier v Londýne na samostatnej podstránke webu Šport.SME.sk (funguje aj skrátená voľba OH.SME.sk). Olympiáde sa na SME.sk venuje osem športových redaktorov na Slovensku a dvaja vyslaní redaktori priamo v Londýne.

Olympiáda na Šport.SME.sk

Minúta po minúte - čokoľvek sa udeje, zaznamenáme v rýchlom a krátkom spravodajstve

Aktuálne - články o LOH

Program - členený po jednotlivých dňoch

Slováci - kedy štartujú naši reprezentanti, profily športovcov

Medaily - presná a aktuálna bilancia

Športoviská - interaktívna infografika exkluzívne na Sme.sk

Na športovom webe Šport.SME.sk nájdu návštevníci aj drobné zmeny, ktoré vznikli na základe prieskumov používania a novú sekciu s prehľadom výsledkov na http://sport.sme.sk/vysledky/.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

9 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

11 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk