Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Moderné LEDky nielen svietia. Aj výborne tlačia.

Japonská značka Oki začala využívať LED technológiu pri kancelárskej tlači už pred viac ako dvadsiatimi rokmi.

V kancelárii by ste to nepoznali, ale tlačiarne a multifunkcie vybavené LED technológiou pracujú obdobne ako laserové, ale k osvieteniu svetlo citlivého obrazového valca používajú miesto laseru LED tlačovú hlavu. Výhodou oproti „laseru“ je plne digitálny prenos a mimoriadna spoľahlivosť, ktorú ilustruje napríklad doživotná záruka na tlačovú LED hlavu.

Vývoj šiel dopredu a za viac ako dvadsať rokov pokročila technológia tlačiarní Oki natoľko, že dokonca každý jednotlivý tlačový bod vie zobraziť v rôznej intenzite farby. Výsledkom tejto „viacúrovňovej technológie“ je vynikajúce farebné podanie a veľmi jemné farebné prechody. Tlačiarne tak kvalitne zvládnu aj obvykle problematické pleťové farby.

oki_pr_printers-r240.jpg

Moderná LED technológia nie je použitá len pri tlači, ale aj v skeneroch multifunkčných zariadení. Zvýšila sa tak spoľahlivosť, ale predovšetkým rýchlosť skenovania a kopírovania. Štandardom u týchto skenerov je duplexné skenovanie s automatickým podávačom papiera. Mnohých pri tom prekvapí, že aj čiernobiele multifunkcie disponujú farebným skenovaním.

Kvalitná a robustná japonská technológia umožňuje štandardne poskytnúť trojročnú záruku zdarma, u vyšších modelov dokonca so servisom priamo u zákazníka. Tlačiarne a multifunkcie značky Oki totiž nie sú určené pre jednu sezónu, obvyklá doba výmeny takéhoto zariadenia je päť rokov. Pri výbere tlačiarne je treba zohľadniť hlavne náklady na tlač, čo je ďalší parameter, v ktorom tieto profesionálne kancelárske zariadenia dosahujú výborné výsledky.

Keď budete vyberať novú tlačiareň prípadne multifunkčné zariadenie do vašej firmy alebo domácej kancelárie, zvážte aj ponuku od špecializovanej značky Oki. Nové modely multifunkcií je možné obstarať už od 199 € bez DPH.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.