Piatok, 23. august, 2019 | Meniny má Filip

Nakupujte výhodnejšie – s nákupnými poukážkami od Lyoness

Poukážky sú teraz ešte obľúbenejšie ako kedykoľvek predtým, a to najmä v prípade nakupovania cez internet. Poukážku získate po pár kliknutiach a už si užívate výhody. Lyoness.com

Poukážky sú teraz ešte obľúbenejšie ako kedykoľvek predtým, a to najmä v prípade nakupovania cez internet. Dôvod je prostý: nakupujúci má cez internet množstvo výhod a okrem toho ich môže jednoducho použiť. Poukážku získate po pár kliknutiach a už si užívate výhody.

Lyoness ponúka mimoriadne všestranný a atraktívny sortiment všetkým, ktorí sú v strehu, keď sa okolo nich mihne lákavá ponuka. Ako medzinárodné nákupné spoločenstvo je Lyoness zastúpená už v 41 krajinách sveta, počet členov sa pohybuje okolo 2,6 milióna, má 29 000 partnerov, 150 000 akceptačných miest a 3 200 partnerov na nakupovanie cez internet. Možností nakupovania je mnoho a Lyoness na svojej webovej stránke pravidelne vyberá poukážky s kódmi, ktoré môžete použiť pri nákupe produktov známych značiek ako napríklad Dell, PUMA, Crocs, Apple, Blue Tomato, Zalando, OTTO, Universal a mnoho ďalších.

Na každý nákup tá správna poukážka

Lyoness ponúka svojim členom dva druhy poukážok s kódmi. Online poukážky slúžia na pohodlné nakupovanie cez internet – či už z domu alebo cez smartfón alebo tablet. Kto nakupuje radšej v obchodoch, tomu sa budú určite páčiť takzvané offline poukážky. Je však celkom jedno, pre aký druh poukážok sa rozhodnete, v oboch prípadoch máme pre vás rozličné výhody a rabat. Začínajú sa pri monetárnych poukážkach a poukážkach s percentuálnymi zľavami a pokračujú cez špeciálne zľavy ako napríklad poukážky bez poplatkov za poštovné, sezónne zľavy a mimoriadne členské výhody.

Šetrenie je jednoduché

Najnovšie poukážky od partnerov nájdete na internetovej stránke Lyoness v časti „Shopping“. Použiť ich môžete rýchlo a jednoducho. Jediným predpokladom je členstvo v spoločnosti Lyoness. Po prihlásení na internetovej stránke Lyoness si nakupujúci zaistí svoju poukážku. Potom sa posunie priamo do online shopu partnera a môže nakupovať, ako mu srdce ráči. Offline poukážkové kódy sú takmer rovnako jednoduché, treba si ich len vytlačiť a predložiť pri pokladni. Aby členovia nepremeškali žiadnu z ponúkaných akcií, zobrazujú sa aktuálne poukážkové kódy na fanúšikovskej stránke partnerov Lyoness a tiež prostredníctvom newslettera.

S poukážkami od Lyoness nakupujete výhodne a tak jednoducho ako nikdy doteraz. A najlepšie na tom je, že osvedčenú členskú výhodu Lyoness nikdy nestrácate. Pretože je jedno, ako členovia nakupujú  – s kartou Cashback, cez mobilný cashback, použitím originálnych poukážok/darčekových poukážok alebo online: kto použije poukážkový kód, dostane k exkluzívnej poukážkovej zľave späť aj 2 % zo sumy, a teda profituje hneď dvakrát.

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.