Nakupujte výhodnejšie – s nákupnými poukážkami od Lyoness

Poukážky sú teraz ešte obľúbenejšie ako kedykoľvek predtým, a to najmä v prípade nakupovania cez internet. Poukážku získate po pár kliknutiach a už si užívate výhody. Lyoness.com

Poukážky sú teraz ešte obľúbenejšie ako kedykoľvek predtým, a to najmä v prípade nakupovania cez internet. Dôvod je prostý: nakupujúci má cez internet množstvo výhod a okrem toho ich môže jednoducho použiť. Poukážku získate po pár kliknutiach a už si užívate výhody.

Lyoness ponúka mimoriadne všestranný a atraktívny sortiment všetkým, ktorí sú v strehu, keď sa okolo nich mihne lákavá ponuka. Ako medzinárodné nákupné spoločenstvo je Lyoness zastúpená už v 41 krajinách sveta, počet členov sa pohybuje okolo 2,6 milióna, má 29 000 partnerov, 150 000 akceptačných miest a 3 200 partnerov na nakupovanie cez internet. Možností nakupovania je mnoho a Lyoness na svojej webovej stránke pravidelne vyberá poukážky s kódmi, ktoré môžete použiť pri nákupe produktov známych značiek ako napríklad Dell, PUMA, Crocs, Apple, Blue Tomato, Zalando, OTTO, Universal a mnoho ďalších.

Na každý nákup tá správna poukážka

Lyoness ponúka svojim členom dva druhy poukážok s kódmi. Online poukážky slúžia na pohodlné nakupovanie cez internet – či už z domu alebo cez smartfón alebo tablet. Kto nakupuje radšej v obchodoch, tomu sa budú určite páčiť takzvané offline poukážky. Je však celkom jedno, pre aký druh poukážok sa rozhodnete, v oboch prípadoch máme pre vás rozličné výhody a rabat. Začínajú sa pri monetárnych poukážkach a poukážkach s percentuálnymi zľavami a pokračujú cez špeciálne zľavy ako napríklad poukážky bez poplatkov za poštovné, sezónne zľavy a mimoriadne členské výhody.

Šetrenie je jednoduché

Najnovšie poukážky od partnerov nájdete na internetovej stránke Lyoness v časti „Shopping“. Použiť ich môžete rýchlo a jednoducho. Jediným predpokladom je členstvo v spoločnosti Lyoness. Po prihlásení na internetovej stránke Lyoness si nakupujúci zaistí svoju poukážku. Potom sa posunie priamo do online shopu partnera a môže nakupovať, ako mu srdce ráči. Offline poukážkové kódy sú takmer rovnako jednoduché, treba si ich len vytlačiť a predložiť pri pokladni. Aby členovia nepremeškali žiadnu z ponúkaných akcií, zobrazujú sa aktuálne poukážkové kódy na fanúšikovskej stránke partnerov Lyoness a tiež prostredníctvom newslettera.

S poukážkami od Lyoness nakupujete výhodne a tak jednoducho ako nikdy doteraz. A najlepšie na tom je, že osvedčenú členskú výhodu Lyoness nikdy nestrácate. Pretože je jedno, ako členovia nakupujú  – s kartou Cashback, cez mobilný cashback, použitím originálnych poukážok/darčekových poukážok alebo online: kto použije poukážkový kód, dostane k exkluzívnej poukážkovej zľave späť aj 2 % zo sumy, a teda profituje hneď dvakrát.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?