Využite možnosť prihlásiť sa na štúdium na Stavebnej fakulte STU

Keď chceš študovať (tak) na SvF v Bratislave

Štúdium na fakulte je založené na základných prírodovedných disciplínach a rozvíja sa cez teoretické, odborné a aplikované predmety do konečných zameraní v inžinierskom stupni štúdia. Rozsah, štruktúra a zastúpenie povinných a voliteľných predmetov vychádza z tradície, zo súčasných potrieb a z porovnania s inými fakultami podobného zamerania v Európe.

stu-ba-stavebna-450pix-r235_res.jpg

Kreditný systém štúdia vytvára predpoklady na aktívnejšie zapojenie študentov do pedagogického procesu. Umožňuje im, aby si čiastočne prispôsobovali štúdium svojim záujmom a realizovali vlastnú predstavu o svojom smerovaní. Fakulta vytvára priestor na harmonizáciu vzdelávania, posilňuje teoretický základ štúdia s cieľom naplniť univerzitný charakter štúdia.

Absolventi SvF majú široké uplatnenie v praxi. Sú kvalifikovaní pripravovať, projektovať, organizovať a riadiť výstavbu objektov pozemného a inžinierskeho staviteľstva, vodného hospodárstva, vykonávať  a riadiť práce v oblasti geodézie a kartografie. Sú schopní pracovať v investičnej a hospodárskej sfére, vo výskume či výchovno-vzdelávacích inštitúciách, výpočtových strediskách a sú pripravení aj na súkromné podnikanie.

Medzi ďalšie aktivity fakulty patrí organizovanie domácich a medzinárodných vedecko-odborných konferencií a spolupráca s partnerskými univerzitami - fakultami najmä v Česku, v Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Nemecku, vo Švajčiarsku, Francúzsku, v Kanade, USA a Japonsku.

Prvoradým cieľom fakulty zostáva zabezpečenie kvalitnej pedagogickej a vedeckovýskumnej práce, ktorou chceme prispieť k zvýšeniu vzdelanosti našich študentov a k ich širšiemu uplatneniu v stavebnej a spoločenskej praxi.

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.

Mercedes prináša revolúciu v správe firemných úžitkových áut

Smart zariadenie Mercedes PRO Adapter prináša modernú konektivitu pre úžitkové vozidlá Vito a Sprinter.

Marketing Art – online marketingová agentúra z Trenčína

Mladý 12-členný tím z Trenčína sa vám postará o vytvorenie web stránky, e-shopu a zabezpečí komplexné online marketingové služby.

Na Slovensko dorazil až po 30 rokoch. Big Mac oslavuje pol storo

Jediný hamburger, ktorý nevyšiel z módy.