Špeciálne poistenie pre ženy pri príležitosti MDŽ

Eva plus - pretože najkrajším darčekom pre ženu je pocit istoty.

Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien prináša poisťovňa MetLife Amslico špeciálne poistenie pre ženy – Eva plus, pretože najkrajším darčekom pre ženu je pocit istoty.

Životné poistenie Eva plus  je vynikajúcou voľbou pre ženy, ktoré chcú okrem tradičných poistných benefitov navyše zabezpečiť sebe a svojim blízkym dostatočnú finančnú rezervu v prípade diagnózy rakoviny ženských orgánov. Žena sa tak môže sústrediť na to najdôležitejšie – na rýchle uzdravenie a nemusí si robiť starosti s prípadnou práceneschopnosťou, zabezpečením starostlivosti o deti, zvýšenými výdavkami za lieky a liečbu.

Životné poistenie Eva plus poskytuje viaceré benefity. V prípade diagnostikovania rakoviny ženských orgánov MetLife Amslico vyplatí klientke jednorazovú výplatu až do výšky 20.000 eur, mesačnú výplatu až do výšky 330 eur počas dvanástich mesiacov, denné odškodné až do výšky 15 eur v prípade hospitalizácie, navyše dvojnásobné odškodné v prípade hospitalizácie na jednotke intenzívnej starostlivosť.

Ďalej konzultácie vo významných medicínskych centrách v USA,  finančnú hotovosť v prípade liečenia takmer 600 typov úrazov,  poistné krytie pre prípad smrti až do výšky 5000 eur, odkupnú hodnotu poistenia a jednoduché uzatvorenie poistnej zmluvy.

Navyše každá klientka získa hodnotný darček.

Pre viac informácií navštívte www.evaplus.sk , zavolajte na bezplatné telefónne číslo 0800 800 008 alebo zavolajte vášmu finančnému agentovi MetLife Amslico.

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!

Masívna ofenzíva barcelonskej značky v segmente SUV

SEAT Ateca, Arona a Tarraco vyrazili na cesty v Barcelone, v meste kde vznikli.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave k diskusii o porušovaní autorského práva v akademickom prostredí