Prosperujúca legenda láka menom, službami aj polohou.

Súčasnosť dopriala historickému centru Bratislavy veľa zmien. Napriek tomu, že v minulosti bolo Korzo považované najmä za zónu zábavy a cieľ nedeľných vychádzok.

Carlton Savoy - najlepšia adresa v meste.

Prosperujúca legenda láka menom, službami aj polohou.

Súčasnosť dopriala historickému centru Bratislavy veľa zmien. Napriek tomu, že v minulosti bolo Korzo považované najmä za zónu zábavy a cieľ nedeľných vychádzok,  dnes môžeme hovoriť o integrovanom prostredí pre prácu a životný štýl, ktorý moderná doba do historického centra mesta priniesla.

Aj samotný hotel Carlton už nie je len synonymom pre plesy a stužkové slávnosti.  Po rozsiahlej rekonštrukcii a znovuotvorení v roku 2001 pribudli k budove Carltonu rozsiahle kancelárske priestory a pohodlné podzemné parkovanie. Tento krok významne posunul obraz  celého komplexu Carlton Savoy v očiach obyvateľov mesta. Atraktívna budova hotela s nádychom histórie sa tak stala súčasťou  rozsiahleho projektu kancelárskych priestorov Savoy Offices @ the Carlton v absolútnom centre mesta, ktoré svojim dizajnom a špecifikáciou zodpovedajú medzinárodný normám.

Štandard

O tom, že Savoy Offices @ the Carlton lákajú svojim vysokým štandardom a výnimočnou polohou nie len významné slovenské, ale aj zahraničné firmy a inštitúcie svedčí fakt, že ako miesto svojho nového pôsobenia si ho vybrala aj Britská obchodná komora na Slovensku. Nezávislú neziskovú organizáciu zameranú na rozvoj obchodných vzťahov medzi Slovenskom a Veľkou Britániou a nové British Slovak Business Centrum, sídliace v budove  Savoy 6, ktoré bude ponúkať širokú škálu služieb pre stredných a malých podnikateľov slávnostne otvoril počas svojej obchodnej misie v Bratislave dňa 5.3.2014 britský minister obchodu a investícií Lord Livingston.

carlton02-r370_res.jpg

carlton03-r423_res.jpg

Flexibilita

Ekonomicky efektívne náklady na prevádzku sú len jedným z mnohých dôvodov prečo sú Savoy Offices @ the Carlton napriek nezameniteľnej atmosfére zlatých čias Bratislavy dostupným sídlom pre každú modernú firmu.

Komplex Carlton Savoy dokázal, že vie pružne reagovať na požiadavky trhu a svojim nový nájomcom ponúkol v poradí už druhé podlažie - tzv. Smartfloor II - špeciálne určené pre malých a stredných nájomcov hľadajúcich flexibilitu.

Kancelárske priestory “Smartfloor” sa vyznačujú spojením jednoducho adaptovateľných kancelárskych priestorov so servisom typického biznis prostredia. Kopírujú požiadavky klienta presne podľa jeho predstáv, takže dokážu vyhovieť už aj firmám s minimálnym počtom zamestnancov.

Nájomcovia týchto variabilných priestorov ako aj ich klienti môžu zároveň využívať kompletné zázemie podlažia – konferenčné priestory, kuchynku, toalety, sprchu a tiež služby typického biznis centra, akými sú napr. recepcia, podzemné parkovisko, či 24 hod. strážna služba.

Reprezentatívnosť

Postupná technická rekonštrukcia a modernizácia štyroch objektov Savoy Offices @at the Carlton dokazuje, že komplex Carlton Savoy dbá aj na pohodlie a reprezentatívnosť svojich priestorov.

Atraktívnou zmenou prešiel v poslednej dobe hlavný vstup kancelárskej budovy Savoy 2.  Okoloidúcich návštevníkov centra mesta zaiste upúta logo Savoy zabudované priamo do dlažby pred presklenými vstupnými dverami, ktoré symbolicky dotvára atmosféru hlavného vchodu. Naopak, technický upgrade a zmeny v interiéri samotnej recepcie určite ocenia  klienti kancelárskych priestorov a ich hostia, pretože prispeli k väčšej pohodlnosti a komfortu, rovnako ako aj zvýšili bezpečnosť klientov sídliacich v budove.

carlton05-r178_res.jpg

Po odkúpení hotela americkým investorom v roku 2004 vznikla myšlienka využiť prízemie kancelárskych budov Savoy 2 a Savoy Courtyard zároveň ako galerijné priestory. Vznikla tak Carlton Gallery of Art, v ktorej môžu hostia obdivovať diela slovenských aj zahraničných umelcov. Okrem sochárky Jany Brisudovej a Andreja Margoča  Carlton Gallery of Art momentálne vystavuje

tvorbu mladej nadanej fotografky Katy Sedlak z Piešťan. Výstava jej poetických čiernobielych fotografií potrvá až do konca mája.

Luxus

V neposlednej rade sa Komplex Carlton Savoy môže pochváliť aj takým skvostom ako je novootvorený butik luxusnej hodinárskej značky Hublot. Jeho exkluzívne meno prezentuje originalitu a nadčasovosť, rovnako ako jeho exkluzívna adresa v Carltone.  Starostlivo navrhnutý a do detailu prepracovaný obchod dáva vyniknúť kráse hodiniek, ktoré sú jeho súčasťou. Bezprostredne prepojený s hotelom pôsobí v jeho priestoroch ako malý, ale neprehliadnuteľný šperk.

Komplex Carlton Savoy tak aj naďalej úspešne predstavuje štýlové spojenie  výnimočnej lokality s bohatou históriou a legendárnym menom „Carlton“, ktoré je pre každého Bratislavčana synonymom tej najlepšej adresy v meste.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.