Vianoce sú tu! Praktické darčeky pre zdravie a krásu

Teraz vo výhodných dvojbaleniach za bezkonkurenčné ceny

Pre dcéru:

dolivavodadvoj-r201_res.jpg

Doliva Olivový intenzívny krém a pleťová voda

Pleťový krém s toskánskym olivovým olejom je ideálny na zimné obdobie. Obsahuje vitamíny A a E a bambucké maslo. Pleť je hydratovaná a optimálne vyživená. Doliva olivová pleťová voda bez alkoholu šetrne odstraňuje nečistoty   a pleť jemne tonizuje.

Pre starú mamu:

granat-r931_res.jpg

Granatapfel Spevňujúci denný a nočný krém

Spevňujúci denný krém obsahuje olej zo semien a granátového jablka a extrakt z kvetov Spilanthes acmella, nazývaný tiež rastlinný botox. Vypĺňa vrásky zvnútra a podporuje rast kolagénových vlákien. Nočný krém účinne regeneruje    a spevňuje štruktúru pleti.

Pre mamu:

doliva2-r958_res.jpg

Doliva Olivový hydratačný krém a nočný krém s ceramidmi

Vďaka vitamínovému a hydratačnému komplexu látok s ureou 24 hodín intenzívne vyživuje a hydratuje pleť. Pokožka je po jeho použití viditeľne hladšia. Nočný krém s panenským olivovým olejom z Toskánska a ceramidmi napína pokožku a zvyšuje jej pevnosť.

Pre rodičov a starých rodičov:

algadvojbalenie-r720_res.jpg

Allga San Kosodrevinový gél a roztok

Kosodrevinový gél a roztok s chladivým efektom pomáhajú pri bolestiach svalov.

Vďaka obsahu kosodrevinovej silice podporujú prekrvenie končatín a sú vhodné na natieranie a masáž po zvýšenej fyzickej námahe.

Pre celú rodinu:

lacalutaktiv-r577_res.jpg

lacwhite-r762_res.jpg

Zubná pasta Lacalut aktiv alebo white a zubná niť

Medicinálna zubná pasta na ochranu pred parodontitídou. Zastavuje zápalové procesy a zmierňuje podráždenie. Zároveň remineralizuje zubnú sklovinu a stará sa tak o odolnosť chrupu celej rodiny. Zubná niť Lacalut dôkladne čistí a osviežuje medzizubné priestory vďaka silnej mätovej príchuti.

Allga San Arnikový gél a roztok

arnika-dvojbalenie-r550_res.jpg

Arnika horská je tradičný prostriedok na zmiernenie zápalových procesov. Prípravky Allga San s vysokým obsahom arnikového extraktu je možné použiť na zlepšenie stavu pri krvných výronoch, podliatinách a podvrtnutiach.

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.

Mestská polícia má viac slúžiť záujmom občanov

Úlohou mestskej polície nemá byť kontrolovať parkovné v prospech súkromnej firmy, ale dohliadať na bezpečnosť v meste.

Objednali ste sa už u zubára? Preventívne ...

Kedy ideme k stomatológovi? Keď už musíme. Bolesť je stále jediným dôvodom, kedy sa odhodláme sadnúť si do zubárskeho kresla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.