Vianoce sú tu! Praktické darčeky pre zdravie a krásu

Teraz vo výhodných dvojbaleniach za bezkonkurenčné ceny

Pre dcéru:

dolivavodadvoj-r201_res.jpg

Doliva Olivový intenzívny krém a pleťová voda

Pleťový krém s toskánskym olivovým olejom je ideálny na zimné obdobie. Obsahuje vitamíny A a E a bambucké maslo. Pleť je hydratovaná a optimálne vyživená. Doliva olivová pleťová voda bez alkoholu šetrne odstraňuje nečistoty   a pleť jemne tonizuje.

Pre starú mamu:

granat-r931_res.jpg

Granatapfel Spevňujúci denný a nočný krém

Spevňujúci denný krém obsahuje olej zo semien a granátového jablka a extrakt z kvetov Spilanthes acmella, nazývaný tiež rastlinný botox. Vypĺňa vrásky zvnútra a podporuje rast kolagénových vlákien. Nočný krém účinne regeneruje    a spevňuje štruktúru pleti.

Pre mamu:

doliva2-r958_res.jpg

Doliva Olivový hydratačný krém a nočný krém s ceramidmi

Vďaka vitamínovému a hydratačnému komplexu látok s ureou 24 hodín intenzívne vyživuje a hydratuje pleť. Pokožka je po jeho použití viditeľne hladšia. Nočný krém s panenským olivovým olejom z Toskánska a ceramidmi napína pokožku a zvyšuje jej pevnosť.

Pre rodičov a starých rodičov:

algadvojbalenie-r720_res.jpg

Allga San Kosodrevinový gél a roztok

Kosodrevinový gél a roztok s chladivým efektom pomáhajú pri bolestiach svalov.

Vďaka obsahu kosodrevinovej silice podporujú prekrvenie končatín a sú vhodné na natieranie a masáž po zvýšenej fyzickej námahe.

Pre celú rodinu:

lacalutaktiv-r577_res.jpg

lacwhite-r762_res.jpg

Zubná pasta Lacalut aktiv alebo white a zubná niť

Medicinálna zubná pasta na ochranu pred parodontitídou. Zastavuje zápalové procesy a zmierňuje podráždenie. Zároveň remineralizuje zubnú sklovinu a stará sa tak o odolnosť chrupu celej rodiny. Zubná niť Lacalut dôkladne čistí a osviežuje medzizubné priestory vďaka silnej mätovej príchuti.

Allga San Arnikový gél a roztok

arnika-dvojbalenie-r550_res.jpg

Arnika horská je tradičný prostriedok na zmiernenie zápalových procesov. Prípravky Allga San s vysokým obsahom arnikového extraktu je možné použiť na zlepšenie stavu pri krvných výronoch, podliatinách a podvrtnutiach.

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.