V Bory Mall zvládnete vianočné nákupy ľahko

Nákup darčekov na poslednú chvíľu môže byť stresujúci. Nie však v novom nákupnom centre Bory Mall. Tu bez problémov nakúpite darčeky pre celú rodinu.

Nákup darčekov na poslednú chvíľu môže byť stresujúci. Nie však v novom nákupnom centre Bory Mall. Tu bez problémov nakúpite darčeky pre celú rodinu.

Hovorí sa, že najlepší recept na nákup vianočných darčekov je plán a zoznam. Ak ich však náhodou nemáte, nevadí. Predvianočný stres, spojený s hľadaním a výberom vianočných darčekov, ľahko zvládnete v Bory Mall. Novootvorené nákupné centrum je totiž ideálnym miestom pre vaše nákupy. Nájdete tu bohatú ponuku značiek a široký výber obchodov. Celkovo sa ich tu nachádza viac ako 180. Okrem osvedčených módnych značiek (H&M, C&A, Reserved, Terranova a i.) aj niekoľko takých, ktoré ste ešte na Slovensku nevideli. Medzi nimi napríklad Sinsay, Yamamay, Brums a svoju prvú samostatnú predajňu tu otvorili aj Lego a Skechers. Predajňa Mango v Bory Mall ako jediná v Bratislave ponúka kolekciu pre pánov aj deti. Nechýba kníhkupectvo Panta Rhei, Fann parfumérie a Marionnaud, veľké obchody s hračkami AllToys a Dráčik, obchody so športovými potrebami i bohatý výber šperkov. Darčeky si navyše môžete dať v Bory Mall priamo zabaliť, a nemáte tak žiadnu starosť. Stačí ich len položiť pod vianočný stromček.

Užite si nákup s rodinou

Vianočným nákupom s deťmi sa veľakrát nevyhneme. V Bory Mall si ale nákup užijete aj s nimi. Vďaka novému konceptu rodinných nákupov nájdete v nákupnom centre obchody, ale aj veľa zábavy. Okrem BUPPI – detského sveta sa deti môžu zahrať v detskom kútiku Time Out či prevádzke Mojemesto, kde sa na chvíľu stanú poštármi, lekármi aj moderátormi. Hneď vedľa fitnesscentra Golem Club sa nachádza koncept Kids Sport Academy, kde si deti môžu zacvičiť pod dohľadom profesionálnych trénerov. Vy si zatiaľ môžete v pokojnej atmosfére nakúpiť.

Vianočné akcie

Okrem zliav sa v predvianočnom období môžete tešiť na bábkové divadlo s vianočnou tématikou. Samozrejme nebude chýbať sprievodný program pre deti ako maľovanie na tvár, tvorivé dielne a veľa ďalších atrakcií a darčekov. Tešíme sa na vás!

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana