Rozjarte sa v Bory Mall: Módna šou a Dara Rolins

Tretí marcový víkend 21.-22.3. bude v Bory Mall patriť móde. Prehliadky, talkshow aj Nákupné maniačky. A Dara Rolins bude pri tom!

Spoznajte jarné trendy vďaka Škole štýlu

Bory Mall ožije módou! Už počas víkendu 21.-22.3. bude v Bory Mall prebiehať Škola štýlu a pripravený je aj bohatý sprievodný program.

Sobotnú talkshow o móde, nových trendoch ako aj o svojom štýle povedie fashionistka Ivica Sláviková. Jej hosťami bude slovenský návrhár Marcel Holubec W a odvážna trendsetterka Tamara Heribanová. Outfity vytvorené z jarných kolekcií obchodov v Bory Mall predvedú finalistky MISS Slovensko 2015 v rámci módnych prehliadok. Ako vytvoriť dokonalý styling sa môžete inšpirovať počas Make up & Hair show. Dozviete sa jednoduché triky ako podčiarknuť svoju vizáž a uvidíte aj ako sa vytvárajú extravagantné kreácie pre odvážne nositeľky.

Počas sobotňajšieho programu najprv dav roztancujú dievčatá z tanečnej skupiny Ladylicious. Po nich o 18:00 vystúpi so svojou hudobno-tanečnou show módna ikona Dara Rolins a určite sa bude na čo pozerať.

Módne prehliadky a Make up & Hair show budú pokračovať aj v nedeľu. O zábavu sa postarajú tanečné skupiny The Pastels a Jumbo Chicks. Večer o 17:30 to roztočia slovenskí beatlesáci The Backwards, ktorí zahrajú najväčšie hity legendárnych britských chrobákov.

Hoci móda najviac zaujíma dámy, ani ich polovičky či najmenší členovia rodiny nemusia zostať sedieť doma. Počas celého víkendu budú môcť získať skvelé ceny v súťažiach pre celú rodinu a pre deti sú pripravené rôzne zábavné aktivity ako aj nedeľný tanečný workshop s The Pastels.

Nákupné maniačky v Bory Mall

Od pondelka 9.3. môžete na TV JOJ sledovať časti obľúbenej šou Nákupné maniačky nakrútené v Bory Mall. Aj vy ste sa chceli do šou prihlásiť? Príďte počas víkendu 21.-22.3. do Bory Mall na kasting a stretnite sa so známymi stylistami, a to počas oboch dní od 10.00 do 19.00 h.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.