V ZSE si poistíte domácnosť za 3 € mesačne

Dodávateľ elektriny a plynu teraz prináša svojim zákazníkom novinku: Poistenie domácnosti pre bezpečný domov.

Dodávateľ elektriny a plynu teraz prináša svojim zákazníkom novinku: Poistenie domácnosti pre bezpečný domov. Za 3 € mesačne si môže každý jednoducho poistiť svoj domov proti krádežiam, živlom aj škodám.

Nová služba Poistenie domácnosti od ZSE sa vzťahuje na zariadenie domácnosti, na osobné veci, ako aj na škody spôsobené vami a členmi vašej domácnosti či domácim miláčikom. Ak sa vám niekto vláme do domu a vykradne vás,  požiar vám zničí zariadenie domácnosti alebo nechtiac poškodíte tovar v obchode, všetky škody vám pokrýva poistenie od ZSE.

„ZSE pokračuje v rozširovaní ponuky služieb pre domov a rodinu. K elektrine, plynu a asistenčným službám najnovšie pribudlo Poistenie domácnosti. Zákazníkom chceme neustále prinášať nové služby pre pocit istoty, bezpečia a pohodlia,“  hovorí Marek Tomeš, vedúci rozvoja produktov a služieb ZSE.

Poistenie domácnosti pokrýva škody spôsobené požiarom, povodňou alebo záplavou, bleskom, víchricou, krupobitím, zosuvom pôdy, zrútením skál či zeminy, pádom stromov, ťarchou snehu či námrazami, výbuchom alebo dymom. Pokrýva aj škody, ktoré zapríčinila voda z vodovodných zariadení, ako aj škody spôsobené krádežou vlámaním, lúpežným prepadnutím, vandalizmom, nárazom dopravného prostriedku, atmosférickým prepätím alebo zrážkami.

Prečo sa oplatí poistiť domácnosť v ZSE?

• kompletné poistenie domácnosti a zodpovednosti za škodu
  • bez vašej spoluúčasti
  • poistné plnenie vám bude vyplatené už do 15 dní od ukončenia vyšetrovania poistnej udalosti
  • uhradené vám budú aj náklady na náhradné ubytovanie v prípade neobývateľného bytu, vyčistenie a vysušenie bytu, odvoz zničeného zariadenia
  • mesačná platba poistného len vo výške 3 €
  • bez viazanosti

Objednajte si poistenie aj online

Domácnosť si môžete výhodne poistiť až do 25 000 €, pričom rovnako ako elektrinu alebo plyn od ZSE môžete aj poistenie platiť mesačne, štvrťročne, polročne alebo ročne. Poistenie domácnosti navyše získate veľmi jednoducho a bez viazanosti. Objednať si ho môžete na www.zse.sk alebo v ktoromkoľvek ZSE Centre.

zsesmered-r214_res.jpg

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.

Na čo dbať pri výbere nehnuteľnosti? Tu je niekoľko rád

Zhrnuli sme niekoľko kritérií, ktoré Vám pomôžu urobiť si názor o ponukách.

Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii

Viete si predstaviť banku otvorenú 24 hodín denne a 7 dní v týždni?

Objavte novinku s duálnym účinkom proti starnutiu pleti

Podarovať na Vianoce kozmetiku nemusí byť klišé, ak sa rozhodnete pre kvalitnú značku.