Kde nakupovat nejkvalitnější kosmetiku v akci?

Nejlepší z aktuálně slevových produktů, s jejichž koupí byste neměli otálet. Řeč rozhodně není jen o samoopalovacích mlékách nebo olejíčcích po opalování, ale o celé řadě kvalitní kosmetiky.

Další z aktuálně slevových produktů, s jejichž koupí byste neměli otálet. Řeč rozhodně není vyloženě o samoopalovacích mlécích nebo olejíčcích po opalování, které využijete jedině v létě. Ba právě naopak - tyto produkty využijete po celý rok…

cliniqueClinique Anti Blemish Solutions Concealer 02 – korektor pro všechny typy pleti 10 ml

Trápí vás akné? Kruhy pod očima? Nejasná pleť? Tmavá místa na obličeji? Tento výrobek pak rozhodně potřebujete.

A pokud nevěříte - za jeho kvalitu mluví samy ženy, které se o jeho zázraky hojně podílejí na internetových recenzích nebo v diskuzích pro ženy. Je tak čas, abyste jej vyzkoušela i vy…

biodermaBioderma Sébium AKN Fluid – aktivní fluid 30 ml

Unisex gelový krém pro všechny věkové skupiny, a zároveň komplexní každodenní péče pro mastnou a problematickou pokožku, která má sklony k akné. Sérum AKN Fluid účinně působí proti všem příčinám vzniku akné, rovněž čistí i póry a a vyhlazuje vaši pokožku. Výrobek byl testován na pleti právě s tendencí k akné. Je hypoalergenní.

dietDiet Esthetic – gel na zpevnění poprsí Body 10 200 ml

Gel určený vyloženě pro ženy má za úkol dodat tvar ženským prsoum, které jsou znavené zejména z kojení. Díky svým aktivním látkám prsa hydratuje, vyhlazuje, zpevňuje.

Stárnutí tak absolutně nemá šanci. Výrobek obsahuje komplex antioxidantů, naopak neobsahuje minerální oleje, deriváty, parmény, umělé barviva či alergenní parfumace.

lacosteLacoste Eau de Lacoste Sensuelle – parfémovaná voda 50 ml

Dámská vůně balená do temné fialové. Tento parfém má dlouhou výdrž, základ je mandlový, celkově je vůně slaďoučká s dřevěnými podtóny. Je tak určená pro skutečné gurmánky, které chtějí svým miláčkům vonět jako bonboniéra. Lacoste však nezklame nikdy s žádnou svou vůní, využijte proto současných akcí, díky kterým nebudete litovat.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.