Naučte se vybírat kosmetiku, zvládnete to také

Vybrat si kosmetiku umí většina lidí, ale jak vybrat kosmetiku pro své blízké? Kosmetika je univerzální dárek, který potěší všechny generace. Poradíme vám, jak vybrat kosmetiku pro celou rodinu.

Vybrat si kosmetiku umí většina lidí, ale jak vybrat kosmetiku pro své blízké? Kosmetika je univerzální dárek, který dokáže příjemně potěšit všechny generace. Poradíme vám, jak vybrat kosmetiku pro celou rodinu.

Kosmetika pro děti

Speciálně pro děti dárkové sady výrobci vybavují houbičkou na koupání ve tvaru zvířátka nebo nějakou interaktivní hračkou, či hračkou prezentující tvorbu výrobce, jako je tomu například u společnosti Disney. Disney Cars set je takovou jednou malou krabicí ve tvaru jednoho velkého autíčka. Obsahuje tři produkty – toaletní vodu s citrusovo – dřevitou vůní, aby se do vašeho malého chlapce zamilovala každá holčička ze školky, dále přívěšek na klíče a čtyři originální 3D samolepky, kterými dítě rozhodně nepohrdne.

pro deti

Pro muže

ferrariPro větší chlapce (tedy muže) je pak k dispozici vůně Ferrari Red Scuderia – toaletní voda s modelem auta Ferrari California, které je dokonce na dálkové ovládání. No dámy, takhle zabijete dvě mouchy jednou ranou, zvláště pokud si nevíte rady s tím, co svým miláčkům koupit na Vánoce.

Pro ženy

Každý žena, která se chce líbit pak jistě ocení Guess Seductive I´m Yours – toaletní vodu spolu s tělovým krémem stejné vůně. Tento parfém má „kolem krku“ zdobný řetízek s přívěskem, který si můžete navléci na vlastní řetízek a nosit jako líbivý šperk. Samotná vůně je růžové barvy. Oceníte ji během romantických chvil, na prvním rande i na tom xtém – s manželem.

im yours

Givenchy Ange ou Démon Le Secret set je opravdu démonickým parfém spolu s krémem a kosmetickou taštičkou, která se vám bude hodit na dovolenou. Tento dámský parfém je umístěn ve špičaté láhvičce, sám působí jako jed, ale voní opravdu luxusně, čímž dělá jméno své značce.

givenchy

Kosmetická kabelka je černošedé barvy a ověnčena je svůdnou krajkou, která vypovídá o rošťáctví své majitelky. Jen pro démonické ženy tak je určena tato vůně, kterou seženete i v pánské verzi stejného názvu i flakónku, která je pro změnu pro ďábly pány.

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.