Na jedinom tikete vyhrajte až 150 000 eur!

Niké si pre svojich tipérov pripravila pred Vianocami ďalšiu skvelú novinku.

Tiket kurzových stávok vám otvára nové možnosti a váš zážitok z tipovania môžete násobiť desiatimi. Maximálna výhra na jednom tikete totiž dosiahla hranicu skvelých 150 000 eur!

nová maximálna výhra v niké na jednom tikete je 150 000 eur!

Siahnuť si na ňu je pritom úplne reálne. Množstvo tohtoročných výherných tiketov by vďaka malej úprave mohlo priniesť oveľa väčšie výhry. Napríklad úspešný tipér zo Šamorína si vybral sedem zápasov a radoval sa z výhry 15 000 eur. Teraz by na jeho tiket stačilo pridať dva či tri zápasy a radosť by bola 10-násobná.

Máte aj vy občas pocit, že ten či onen zápas by sa na váš tiket ešte zmestil, ale obmedzoval vás limit maximálnej výhry? Natipujte si teraz o tie dva zápasy viac. Odmenou vám bude nielen prvotriedne napätie pri sledovaní duelov, no predovšetkým možná výhra s jednou nulou na konci navyše.

Tipujte s Niké ešte odvážnejšie! Podajte si čo i len jediný tiket a prilepšite si o 150 000 eur. Maximálnu výhru môžete získať v pobočkách, na internete aj s najlepšou mobilnou aplikáciou pre tipérov.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.