Na jedinom tikete vyhrajte až 150 000 eur!

Niké si pre svojich tipérov pripravila pred Vianocami ďalšiu skvelú novinku.

Tiket kurzových stávok vám otvára nové možnosti a váš zážitok z tipovania môžete násobiť desiatimi. Maximálna výhra na jednom tikete totiž dosiahla hranicu skvelých 150 000 eur!

nová maximálna výhra v niké na jednom tikete je 150 000 eur!

Siahnuť si na ňu je pritom úplne reálne. Množstvo tohtoročných výherných tiketov by vďaka malej úprave mohlo priniesť oveľa väčšie výhry. Napríklad úspešný tipér zo Šamorína si vybral sedem zápasov a radoval sa z výhry 15 000 eur. Teraz by na jeho tiket stačilo pridať dva či tri zápasy a radosť by bola 10-násobná.

Máte aj vy občas pocit, že ten či onen zápas by sa na váš tiket ešte zmestil, ale obmedzoval vás limit maximálnej výhry? Natipujte si teraz o tie dva zápasy viac. Odmenou vám bude nielen prvotriedne napätie pri sledovaní duelov, no predovšetkým možná výhra s jednou nulou na konci navyše.

Tipujte s Niké ešte odvážnejšie! Podajte si čo i len jediný tiket a prilepšite si o 150 000 eur. Maximálnu výhru môžete získať v pobočkách, na internete aj s najlepšou mobilnou aplikáciou pre tipérov.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018