Piatok, 19. apríl , 2019

AAA AUTO otvorilo v Liptovskom Mikuláši novú pobočku

Na novej prevádzke ponúkne až 150 vozidiel.

Bratislava, 10. novembra 2016 – Najväčší slovenský predajca ojazdených automobilov neustále rastie. Spoločnosť AAA AUTO otvára novú pobočku v Liptovskom Mikuláši. Od začiatku týždňa je v prevádzke výkup automobilov, prvé vozidlá si zákazníci budú môcť odviezť už od nasledujúceho týždňa.

Štrnásta pobočka AAA AUTO sa rozprestiera na ploche cca 2600 m2. Spoločnosť tak má na Slovensku najhustejšiu sieť pobočiek, jedna pripadá na 380 000 obyvateľov. Autocentrum na ulici 1. mája 2483 bude otvorené denne vrátane víkendov od 9:00 do 21:00. Zákaznícky servis zaistí ako pri všetkých ostatných pobočkách centralizované telefonické Kontaktné centrum, v ktorom pracuje cez 200 operátorov.

Záujemcovia si budú môcť priamo na pobočke vyberať až zo 150-tich kvalitných automobilov, ktoré prešli prísnou kontrolou 107 parametrov, pričom na ne AAA AUTO poskytuje doživotnú záruku na legálny pôvod a poistenie na mechanické a elektronické závady na 24 mesiacov. „Pri výbere sa ale zákazníci vôbec nemusia obzerať na to, či sa vozidlo nachádza práve v ich pobočke. Môžu sa pozerať po všetkých 4000 autách, ktoré na Slovensku ponúkame. Vybrané auto im radi a úplne bezplatne prevezieme do nového autocentra v Liptovskom Mikuláši i do akéhokoľvek iného,“ vysvetlila výhody celoštátneho pokrytia sieťou autocentier generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová.

AAA AUTO ako najväčší slovenský predajca ojazdených automobilov sleduje o čo majú zákazníci záujem a prispôsobuje im i svoju ponuku. „V Žilinskom kraji ľudia uprednostňujú hatchbacky, kombíky a SUVčka. Práve predaje SUV prekračujú slovenský priemer. Aktuálne ponúkame takmer 500 vozidiel SUV a s pohonom 4x4. Medzi najobľúbenejšie patrí Kia Sportage, Nissan Quashqa a Hyundai ix35,“ ozrejmuje záujem zákazníkov Karolína Topolová.

Najpredávanejšie SUV na Slovensku

Podľa štatistík predajov zostavilo AAA AUTO ideálne vozidlo, ktoré zákazníci v Žilinskom kraji preferujú. Je ním hatchback Škoda Octavia alebo Fabia šedej farby s motorom 1.2, ktorá jazdí na diesel alebo benzín a má manuálnu prevodovku. V modeloch ďalej vedie Volkswagen Passat, Ford Focus a Volkswagen Golf. Medzi ďalšie obľúbené farby patrí i čierna, modrá a červená.

Všetky autá je možné zakúpiť tiež na úver od renomovaných finančných partnerov ako sú Home Credit, Cofidis, sAutoleasing SK a QuatroCar.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.