Piatok, 27. máj, 2022 | Meniny má Iveta

SENCOR získal titul Superbrands už 5-krát po sebe!

SENCOR už piatykrát po sebe s prehľadom získal pozíciu najúspešnejšej značky na Slovensku.

Pôvodom japonská značkaSENCOR je na trhu so spotrebnou elektronikou už vyše pol storočia. Precíznosť a kvalita prevedenia sa podpísala pod filozofiu značky, snažiacej sa o čo najväčší používateľský komfort, skĺbený s unikátnym dizajnom a jednoduchým ovládaním. Po domovskej expanzii otvorili značke cestu do Európy kazetové magnetofóny a autorádiá. Na začiatku nového tisícročia to bol práve SENCOR, ktorý prišiel ako prvý na trh s DVD prehrávačmi, podporujúcimi DivX a tiež bol najpredávanejším výrobcom DVB-T set top boxov.

Produkty pre každú oblasť života
SENCOR však na vavrínoch nezaspal a neustále inovuje svoje produkty - od kuchynských a „upratovacích“ spotrebičov cez audio, video a kancelársku techniku a osobnú starostlivosť až po high-tech produkty. O vysokej profesionalite špičkových vývojárov svedčí aj to, že nezostali len pri technologickom vylepšovaní. V spolupráci s dizajnérmi sa im podarilo vniesť emóciu aj do takej, na pohľad obyčajnej kategórie, ako sú kuchynské spotrebiče. Ich neprehliadnuteľné farebné prevedenie utkvie v pamäti každému. Aj to je súčasť filozofie značky: Prinášať ľuďom radosť. Že sa to SENCORu darí svedčí aj fakt, že dnes má doma minimálne jeden Sencor vyše 10 miliónov ľudí z 50 krajín a 5 kontinentov.

Päť ocenení po sebe je vyjadrením priazne

Popularitu a obľúbenosť značkySENCOR na Slovensku potvrdili už piatykrát po sebe aj slovenskí spotrebitelia a Odborná porota Brand Council, ktorí značku ocenili prestížnou cenou Superbrands Slovakia. „Som veľmi rád, že sa nám toto významné ocenenie podarilo získať - a to nie raz, ale rovno päť ročníkov po sebe. Vnímam to ako uznanie kvality a dizajnu výrobkov, ktoré sú v našich domácnostiach obľúbené už niekoľko generácií,“ hovorí Martin Siblík, marketingový riaditeľ spoločnosti FAST PLUS, oficiálneho distribútora značky SENCOR na Slovensku.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Ak plánujete kúpu nového spotrebiča, nákup v PLANEO cez víkend bude zaručená výhra!

40m

Zátoky, lagúny i dlhé pláže pre príjemný relax, zábavu aj štipku dobrodružstva.

INZERCIA 8 h

V nedeľu 5. júna v Eurovea pri Dunaji naživo odštartuje letná séria vandrovky.

INZERCIA 8 h
SkryťZatvoriť reklamu