Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Nový spôsob, ako nakupovať lacnejšie

Nakupovať produkty na voľný čas v Muzikeri sa verným zákazníkom oplatí.

(Zdroj: Muziker)

Zľavy a výpredaje sú v obchodoch niekoľkokrát do roka, je teda čoraz náročnejšie zaujať zákazníka. Aj preto zvolil úspešný slovenský e-shop Muziker presne opačný prístup. Ten už roky pôsobí na trhu v celej EÚ so sortimentom zameraným na voľnočasové aktivity, ako napr. hudobné nástroje, športové potreby, výbava na turistiku a veľa ďalších produktov, vďaka ktorým si každý môže dopriať aktívny relax.

Výnimočná ponuka pre lojálnych zákazníkov

Vždy prvý deň v mesiaci Muziker zverejňuje na svojom webe okolo 300 nových produktov v rámci Ponuky mesiaca. Týmto spôsobom dáva svojim zákazníkom čas na to, aby si dobre prezreli všetko, čo sa v daný mesiac do ponuky dostalo. Pravidelne, vždy v 20. deň v mesiaci, dostane každý zákazník prihlásený na odber newslettrov e-mail, v ktorom nájde zľavový kód, unikátny pre daný mesiac. Ten zníži cenu na všetky produkty v Ponuke mesiaca. Lojálny zákazník vďaka nemu nakúpi voľnočasový sortiment omnoho výhodnejšie než náhodný návštevník e-shopu Muziker.

Na odber newsletterov Muziker sa môže prihlásiť každý, kto má záujem o exkluzívne zľavy. Zasielanie týchto newsletterov nie je podmienené prvým nákupom. Stačí, ak sa zákazník len zaregistruje svojou e-mailovou adresou.

Akcia trvá vždy od 20-teho, kedy zákazníci dostanú e-mail s jedinečným kódom, až do konca mesiaca. Následne sa prvý kalendárny deň nasledujúceho mesiaca zverejnia nové produkty, ktoré bude možné získať s vernostnou zľavou opäť až od 20-teho.

Bude to fungovať??

„ Koncept zvýhodňovania verných zákazníkov je úplnou novinkou, no je dokázané, že zľavu, ktorú nemôže získať každý, si klienti vážia viac. Stačí sa prihlásiť k odberu newslettra. Aktuálne odoberá naše novinky už 550 000 klientov z celej Európy a ich počet rýchlo rastie. Týmto zákazníkom dáme výnimočné zľavy, ktoré nie sú dostupné len počas Cyber Monday či Black Friday,“ hovorí manažérka marketingovej komunikácie Muzikeru Nina Ilčíková.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 20 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu