Nový trend: Slováci poisťujú autá v noci

K internetovej smršti možno prirovnať odvážny pokus prvej výlučne online poisťovne na Slovensku Genertel. Vodiči využili akčnú ponuku garancie najnižšej ceny a autá poisťovali v noci.

K internetovej smršti možno prirovnať odvážny pokus prvej výlučne online poisťovne na Slovensku Genertel. Vodiči využili akčnú ponuku garancie najnižšej ceny a svoje autá poisťovali v nočných hodinách.

Poisťovňa Genertel ponúkla začiatkom marca majiteľom vozidiel od 80 kW a do 2 250 kg najlacnejšie povinné zmluvné poistenie na slovenskom trhu. Ukázalo sa, že to bol dobrý ťah, pretože denný limit ponúknutých zmlúv bol vypredaný za niekoľko desiatok minút.

„Počas prvých dní kampane sme ponúkali najnižšiu cenu PZP na Slovensku pätnástim záujemcom. Najväčší záujem sme pritom zaznamenali v noci z piatku na sobotu, kedy zákazníci vykúpili ponúkané poistenie počas 40 minút,” uviedol marketingový riaditeľ Samuel Martiš s tým, že tento záujem dokazuje, že poisťovňa ide dobrým smerom.

Poisťovňa Genertel chce pružne reagovať na požiadavky svojich zákazníkov a rozhodla sa byť ústretová voči všetkým, ktorí z dôvodu limitu uspokojení neboli. „Z tohto dôvodu sme sa rozhodli akciu predĺžiť až do konca marca. Zákazníci tak môžu až do štvrtka 31. marca na našej internetovej stránke www.genertel.sk uzatvoriť najlacnejšie poistenie na Slovensku,“ dodal Martiš.

Okrem možnosti uzavrieť poistenie v pokoji a pohodlí domova, veľkou výhodou akčnej ponuky Genertelu na povinné zmluvné poistenie je i fakt, že svoje auto si môžete poistiť už teraz za najvýhodnejšiu cenu i napriek tomu, že vaše súčasné PZP vyprší napríklad až v novembri tohto roku. „Stačí, keď si pri uzatvorení ponuky zákazník vyberie, od kedy chce, aby mu poistenie platilo,“ vysvetlil Samuel Martiš.

Poisťovňa Genertel pôsobí na Slovensku od októbra 2010. Za toto obdobie dosiahla pevné miesto medzi poisťovňami na Slovensku. Vďaka obchodnej stratégii zameriavajúcej sa na priamy predaj poistenia cez internet a call centrum môže garantovať najnižšie ceny služieb.

Viac informácií o akčnej ponuke garantovanej najnižšej ceny PZP na http://www.genertel.sk/

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.