Myslíte na Valentína? Našli sme najštýlovejší darček

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Darčeková kartaTB je medzinárodná platobná karta nabitá kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR. Výnimočnosť karty podčiarkuje jej exkluzívny dizajn a luxusné darčekové balenie, ktoré zaujme aj tých najnáročnejších. Kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a obdarovaný ňou môže platiť všade tam, kde akceptujú karty Visa Electron.

Objavte ďalšie výhody darčekovej karty.

Exkluzívne: Pozrite si novú kolekciu darčekových obalov!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov? Dá sa to aj na Slovensku

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.