Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Myslíte na Valentína? Našli sme najštýlovejší darček

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Darčeková kartaTB je medzinárodná platobná karta nabitá kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR. Výnimočnosť karty podčiarkuje jej exkluzívny dizajn a luxusné darčekové balenie, ktoré zaujme aj tých najnáročnejších. Kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a obdarovaný ňou môže platiť všade tam, kde akceptujú karty Visa Electron.

Objavte ďalšie výhody darčekovej karty.

Exkluzívne: Pozrite si novú kolekciu darčekových obalov!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.