Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Myslíte na Valentína? Našli sme najštýlovejší darček

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Darčeková kartaTB je medzinárodná platobná karta nabitá kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR. Výnimočnosť karty podčiarkuje jej exkluzívny dizajn a luxusné darčekové balenie, ktoré zaujme aj tých najnáročnejších. Kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a obdarovaný ňou môže platiť všade tam, kde akceptujú karty Visa Electron.

Objavte ďalšie výhody darčekovej karty.

Exkluzívne: Pozrite si novú kolekciu darčekových obalov!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot