Mobilný internet u nás patrí medzi najrýchlejšie

Slovensko sa vyspelosťou internetových technológií zaraďuje na popredné miesta európskeho rebríčka. Reč je hlavne o mobilom internete, ktorý využíva stále viac Slovákov.

Slovensko sa vyspelosťou internetových technológií zaraďuje na popredné miesta európskeho rebríčka. Reč je hlavne o mobilom internete, ktorý využíva stále viac Slovákov.

Nedávno realizovaná štúdia porovnávala rýchlosti mobilného internetu v sieťach 26 operátorov v ôsmich krajinách Európy. Práve domáca sieť Orangeu, ktorá je najväčšou sieťou mobilného internetu tretej generácie na Slovensku, sa podľa zverejnených výsledkov umiestnila medzi najrýchlejšími sieťami spomedzi všetkých porovnávaných v Európe. Štúdia naviac zistila, že slovenský Orange ponúka najrýchlejší mobilný internet v porovnaní so všetkými sieťami Orangeu v celej Európe.

Všetko ukázali merania, ktoré realizovala medzinárodná konzultačná spoločnosť P3 Communications. Výsledky potvrdili, že cez mobilný internet v sieti Orange 3G môžete sťahovať súbory reálnou rýchlosťou v priemere cez 4 Mbit/s. Aj keď operátori v reklamách uvádzajú spravidla vyššie maximálne teoretické rýchlosti, objektívne merania dokazujú, že s Orangeom môžete dosahovať veľmi slušnú rýchlosť aj v skutočnosti. Stiahnutie mp3ojky do 20 sekúnd či načítanie zložitejšej webovej stránky v priebehu niekoľkých sekúnd – to všetko si môžeme vďaka Orangeu pri surfovaní cez mobilné pripojenie užívať oveľa komfortnejšie a spoľahlivejšie než ostatní Európania.

„Pod dosiahnuté vynikajúce výsledky sa podpísala naša dlhodobá snaha investovať nielen do zvyšovania pokrytia, ale aj kvality našej 3G siete,“ hodnotí úspech riaditeľ úseku informačných systémov a sietí  Orange Slovensko Ivan Golian. Viac informácií o benefitoch siete Orange 3G, ako aj širokej ponuke služieb mobilného internetu nájdete na www.orange.sk.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch