Mobilný internet u nás patrí medzi najrýchlejšie

Slovensko sa vyspelosťou internetových technológií zaraďuje na popredné miesta európskeho rebríčka. Reč je hlavne o mobilom internete, ktorý využíva stále viac Slovákov.

Slovensko sa vyspelosťou internetových technológií zaraďuje na popredné miesta európskeho rebríčka. Reč je hlavne o mobilom internete, ktorý využíva stále viac Slovákov.

Nedávno realizovaná štúdia porovnávala rýchlosti mobilného internetu v sieťach 26 operátorov v ôsmich krajinách Európy. Práve domáca sieť Orangeu, ktorá je najväčšou sieťou mobilného internetu tretej generácie na Slovensku, sa podľa zverejnených výsledkov umiestnila medzi najrýchlejšími sieťami spomedzi všetkých porovnávaných v Európe. Štúdia naviac zistila, že slovenský Orange ponúka najrýchlejší mobilný internet v porovnaní so všetkými sieťami Orangeu v celej Európe.

Všetko ukázali merania, ktoré realizovala medzinárodná konzultačná spoločnosť P3 Communications. Výsledky potvrdili, že cez mobilný internet v sieti Orange 3G môžete sťahovať súbory reálnou rýchlosťou v priemere cez 4 Mbit/s. Aj keď operátori v reklamách uvádzajú spravidla vyššie maximálne teoretické rýchlosti, objektívne merania dokazujú, že s Orangeom môžete dosahovať veľmi slušnú rýchlosť aj v skutočnosti. Stiahnutie mp3ojky do 20 sekúnd či načítanie zložitejšej webovej stránky v priebehu niekoľkých sekúnd – to všetko si môžeme vďaka Orangeu pri surfovaní cez mobilné pripojenie užívať oveľa komfortnejšie a spoľahlivejšie než ostatní Európania.

„Pod dosiahnuté vynikajúce výsledky sa podpísala naša dlhodobá snaha investovať nielen do zvyšovania pokrytia, ale aj kvality našej 3G siete,“ hodnotí úspech riaditeľ úseku informačných systémov a sietí  Orange Slovensko Ivan Golian. Viac informácií o benefitoch siete Orange 3G, ako aj širokej ponuke služieb mobilného internetu nájdete na www.orange.sk.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak