Mobilný internet u nás patrí medzi najrýchlejšie

Slovensko sa vyspelosťou internetových technológií zaraďuje na popredné miesta európskeho rebríčka. Reč je hlavne o mobilom internete, ktorý využíva stále viac Slovákov.

Slovensko sa vyspelosťou internetových technológií zaraďuje na popredné miesta európskeho rebríčka. Reč je hlavne o mobilom internete, ktorý využíva stále viac Slovákov.

Nedávno realizovaná štúdia porovnávala rýchlosti mobilného internetu v sieťach 26 operátorov v ôsmich krajinách Európy. Práve domáca sieť Orangeu, ktorá je najväčšou sieťou mobilného internetu tretej generácie na Slovensku, sa podľa zverejnených výsledkov umiestnila medzi najrýchlejšími sieťami spomedzi všetkých porovnávaných v Európe. Štúdia naviac zistila, že slovenský Orange ponúka najrýchlejší mobilný internet v porovnaní so všetkými sieťami Orangeu v celej Európe.

Všetko ukázali merania, ktoré realizovala medzinárodná konzultačná spoločnosť P3 Communications. Výsledky potvrdili, že cez mobilný internet v sieti Orange 3G môžete sťahovať súbory reálnou rýchlosťou v priemere cez 4 Mbit/s. Aj keď operátori v reklamách uvádzajú spravidla vyššie maximálne teoretické rýchlosti, objektívne merania dokazujú, že s Orangeom môžete dosahovať veľmi slušnú rýchlosť aj v skutočnosti. Stiahnutie mp3ojky do 20 sekúnd či načítanie zložitejšej webovej stránky v priebehu niekoľkých sekúnd – to všetko si môžeme vďaka Orangeu pri surfovaní cez mobilné pripojenie užívať oveľa komfortnejšie a spoľahlivejšie než ostatní Európania.

„Pod dosiahnuté vynikajúce výsledky sa podpísala naša dlhodobá snaha investovať nielen do zvyšovania pokrytia, ale aj kvality našej 3G siete,“ hodnotí úspech riaditeľ úseku informačných systémov a sietí  Orange Slovensko Ivan Golian. Viac informácií o benefitoch siete Orange 3G, ako aj širokej ponuke služieb mobilného internetu nájdete na www.orange.sk.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.