Nečakané účinky preletu asteroidu na vodičov potrvajú do 15.11.!

Obavy z možného stretu s asteroidom 2005 YU55 sa nakoniec našťastie pre slovenských motoristov potvrdili. Zem však žiadne škody neutrpela. Asteroid totiž pri svojej ceste okolo Zeme zrazil ceny ...

Obavy z možného stretu s asteroidom 2005 YU55 sa nakoniec našťastie pre slovenských motoristov potvrdili. Zem však žiadne škody neutrpela. Asteroid totiž pri svojej ceste okolo Zeme zrazil ceny povinného zmluvného poistenia (PZP) ešte nižšie.

Táto „zrážka“ pomohla najviac zodpovedným motoristom vo veku 30 a viac rokov, ktorí chcú v týchto ťažkých krízových časoch ušetriť. Ak sa poistia prostredníctvom poistenie.sme.sk najneskôr do utorka polnoci 15.11.2011, získajú okrem štandardných zvýhodnení navyše akciovú ZĽAVU až do výšky 20%. „Túto akciu môžu využiť aj tí vodiči, ktorým poistka končí až o niekoľko mesiacov a ak do tohto dátumu výpoveďia zmluvu v inej poisťovni, ako bonus dostanú extra zľavu 5%“, povedal Samuel Martiš z marketingu poisťovne Genertel, ktorá prevádzkuje poistenie.sme.sk.

Výpoveď zmluvy o poistení musí motorista zo zákona podať najneskôr 6 týždňov pred výročným dňom. V prípade, že je tým dňom 1. január výpoveď treba doručiť najneskôr do pondelka 21. novembra. Ak tento dátum nestihne, bude musieť akceptovať cenu, ktorú mu určí poisťovňa. Tá môže byť aj vyššia ako doteraz.

Viac info na poistenie.sme.sk

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk

Kto je Genertel.sk:

• Poisťovňa Genertel je prvá výlučne online poisťovňa.
  • Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group, do ktorej patrí aj poisťovňa Generali Slovensko. Je však potrebné zdôrazniť, že PZP Generali Slovensko nie je totožný produkt s PZP Genertel. Tieto dve poisťovne áut pôsobia na slovenskom trhu oddelene a nezávisle. Obe spoločnosti sú členmi skupiny Generali PPF Holding, spoločného podniku skupiny PPF Group a skupiny Generali v krajinách strednej a východnej Európy.
  • Generali Group je tretí najväčší Európsky poskytovateľ poistenia, ktorého 100% vlastníkom je Generali Providencia so sídlom v talianskom Trieste. O dôveryhodnosti spoločnosti svedčí aj jej úspešné etablovanie vo viacerých európskych krajinách, napr. v Nemecku pod názvom CosmoDirekt, v Taliansku a v Maďarsku pod názvom Genertel a vo Francúzsku.
  • Genertel poisťovňa a.s., pobočka poisťovne iného členského štátu je evidovaná v zozname NBS "Poisťovne z iných členských štátov EÚ poskytujúce svoje služby na území SR na základe slobodného poskytovania služieb" pod poradovým číslom 9.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.