Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Na poste šéfkuchára hotela Sheraton Bratislava bude od dnešného dňa...

Na poste šéfkuchára hotela Sheraton Bratislava bude od dnešného dňa kraľovať medzinárodný kulinársky rozhodca a člen World Master Chef asociácie - Burc Tuncel. Bratislava 13. decembra ...

Bratislava 13. decembra (TASR-OTS) - "Pozíciu šéfkuchára v Sheraton Bratislava Hoteli beriem hlavne ako výzvu. Verím, že využijem svoje dlhoročné skúsenosti v gastronómii a ponúknem fanúšikom dobrého jedla na Slovensku nové variácie a chute," povedal Burc. Počas svojej kariéry pôsobil Burc Tuncel v rôznych 5* hoteloch a luxusných reštauráciách vo svete, medzi inými v reštaurácii Locanta Locatelli v Londýne, ocenenej 2 hviezdičkami Michelin. Jeho kuchárske umenie ocenili napríklad Barack Obama či Jack Nicholson. Burc Tuncel počas svojho pôsobenia ako šéfkuchár získal viac ako 60 zlatých kulinárskych medailí. V roku 2006 sa stal členom prestížnej kulinárskej asociácie World Master Chef. Medzinárodná asociácia stredozemských a európskych šéfkuchárov menovala Burca oficiálnym ambasádorom britskej gastronómie. Je nielen medzinárodným rozhodcom kulinárskych súťaží, ale aj rešpektovaným členom britskej kulinárskej federácie. Gastronomické novinky Burca Tuncela si od decembra budú môcť vychutnať návštevníci hotela Sheraton Bratislava a najmä hostia reštaurácie Brasserie Anjou.

Kontakt: Jana Romanová PR Executive Sheraton Bratislava Hotel jana.romanova@sheraton.com m — 421.(0).910.904.905

lt gl

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot