Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Na poste šéfkuchára hotela Sheraton Bratislava bude od dnešného dňa...

Na poste šéfkuchára hotela Sheraton Bratislava bude od dnešného dňa kraľovať medzinárodný kulinársky rozhodca a člen World Master Chef asociácie - Burc Tuncel. Bratislava 13. decembra ...

Bratislava 13. decembra (TASR-OTS) - "Pozíciu šéfkuchára v Sheraton Bratislava Hoteli beriem hlavne ako výzvu. Verím, že využijem svoje dlhoročné skúsenosti v gastronómii a ponúknem fanúšikom dobrého jedla na Slovensku nové variácie a chute," povedal Burc. Počas svojej kariéry pôsobil Burc Tuncel v rôznych 5* hoteloch a luxusných reštauráciách vo svete, medzi inými v reštaurácii Locanta Locatelli v Londýne, ocenenej 2 hviezdičkami Michelin. Jeho kuchárske umenie ocenili napríklad Barack Obama či Jack Nicholson. Burc Tuncel počas svojho pôsobenia ako šéfkuchár získal viac ako 60 zlatých kulinárskych medailí. V roku 2006 sa stal členom prestížnej kulinárskej asociácie World Master Chef. Medzinárodná asociácia stredozemských a európskych šéfkuchárov menovala Burca oficiálnym ambasádorom britskej gastronómie. Je nielen medzinárodným rozhodcom kulinárskych súťaží, ale aj rešpektovaným členom britskej kulinárskej federácie. Gastronomické novinky Burca Tuncela si od decembra budú môcť vychutnať návštevníci hotela Sheraton Bratislava a najmä hostia reštaurácie Brasserie Anjou.

Kontakt: Jana Romanová PR Executive Sheraton Bratislava Hotel jana.romanova@sheraton.com m — 421.(0).910.904.905

lt gl

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.