Nedeľa, 19. september, 2021 | Meniny má KonštantínKrížovkyKrížovky

STAŇ SA AJ TY REŽISÉROM NOVÉHO KLIPU SKUPINY PARA!

Natočte s partiou jeden deň svojich prázdninových dobrodružstiev a staňte sa tak účinkujúcimi a zároveň režisérmi oficiálneho klipu skupiny Para k pesničke ‚Koniec leta‘.

Navyše môžete vyhrať najvšestrannejšiu športovú kameru na svete! Stačí prísť do niektorej z Beton Oáz, ktoré obľúbeným drinkom až do konca augusta osviežujú slovenské letné hot spoty a zapojiť sa do jedinečného prázdninového projektu.

Letná Beton Tour po Slovensku ponúka milovníkom horskosladkého spojenia Becherovky s tonikom nielen možnosť osviežiť sa s priateľmi v dovolenkovej atmosfére. Vypožičajte si s partiou v Beton stanoch kompaktnú prispôsobivú minikameru GoPro a natočte svoj deň s Betonom. Vaše dobrodružstvá potom uvidia všetci ako súčasť nového klipu skupiny Para ku pesničke Koniec leta!

„Nápad mať klip natočený od fanúšikov sa nám páči a sme sami zvedaví ako to dopadne. Tešíme sa na výsledok,“ prezradila skupina Para o hudobnom videu, ktoré bude oficiálne uvedené 1. septembra 2012.

Zostrih z jednotlivých videí bude navyše uverejnený aj na fan page https://www.facebook.com/BecherovkaSlovakia, kde za ne vaši priatelia aj ostatní fanúšikovia Becherovky budú môcť hlasovať. Rozoslať link ku zostrihu svojich letných dobrodružstiev čo najviac friendom sa oplatí – 3 videá s najväčším počtom Like-ov totiž na konci leta vyhrajú profesionálnu GoPro kameru! Nechýba ani denná súťaž pre všetkých fanúšikov o originálne obrandované krčahy Beton. Nezabudnite preto stlačiť „Páči sa mi“ a ostaňte spolu s Betonom naladení na sviežej letnej vlne. Vidíme sa v klipe Pary!

Pite s rozumom a iba od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

23 h

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu