STAŇ SA AJ TY REŽISÉROM NOVÉHO KLIPU SKUPINY PARA!

Natočte s partiou jeden deň svojich prázdninových dobrodružstiev a staňte sa tak účinkujúcimi a zároveň režisérmi oficiálneho klipu skupiny Para k pesničke ‚Koniec leta‘.

Navyše môžete vyhrať najvšestrannejšiu športovú kameru na svete! Stačí prísť do niektorej z Beton Oáz, ktoré obľúbeným drinkom až do konca augusta osviežujú slovenské letné hot spoty a zapojiť sa do jedinečného prázdninového projektu.

Letná Beton Tour po Slovensku ponúka milovníkom horskosladkého spojenia Becherovky s tonikom nielen možnosť osviežiť sa s priateľmi v dovolenkovej atmosfére. Vypožičajte si s partiou v Beton stanoch kompaktnú prispôsobivú minikameru GoPro a natočte svoj deň s Betonom. Vaše dobrodružstvá potom uvidia všetci ako súčasť nového klipu skupiny Para ku pesničke Koniec leta!

„Nápad mať klip natočený od fanúšikov sa nám páči a sme sami zvedaví ako to dopadne. Tešíme sa na výsledok,“ prezradila skupina Para o hudobnom videu, ktoré bude oficiálne uvedené 1. septembra 2012.

Zostrih z jednotlivých videí bude navyše uverejnený aj na fan page https://www.facebook.com/BecherovkaSlovakia, kde za ne vaši priatelia aj ostatní fanúšikovia Becherovky budú môcť hlasovať. Rozoslať link ku zostrihu svojich letných dobrodružstiev čo najviac friendom sa oplatí – 3 videá s najväčším počtom Like-ov totiž na konci leta vyhrajú profesionálnu GoPro kameru! Nechýba ani denná súťaž pre všetkých fanúšikov o originálne obrandované krčahy Beton. Nezabudnite preto stlačiť „Páči sa mi“ a ostaňte spolu s Betonom naladení na sviežej letnej vlne. Vidíme sa v klipe Pary!

Pite s rozumom a iba od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.