STAŇ SA AJ TY REŽISÉROM NOVÉHO KLIPU SKUPINY PARA!

Natočte s partiou jeden deň svojich prázdninových dobrodružstiev a staňte sa tak účinkujúcimi a zároveň režisérmi oficiálneho klipu skupiny Para k pesničke ‚Koniec leta‘.

Navyše môžete vyhrať najvšestrannejšiu športovú kameru na svete! Stačí prísť do niektorej z Beton Oáz, ktoré obľúbeným drinkom až do konca augusta osviežujú slovenské letné hot spoty a zapojiť sa do jedinečného prázdninového projektu.

Letná Beton Tour po Slovensku ponúka milovníkom horskosladkého spojenia Becherovky s tonikom nielen možnosť osviežiť sa s priateľmi v dovolenkovej atmosfére. Vypožičajte si s partiou v Beton stanoch kompaktnú prispôsobivú minikameru GoPro a natočte svoj deň s Betonom. Vaše dobrodružstvá potom uvidia všetci ako súčasť nového klipu skupiny Para ku pesničke Koniec leta!

„Nápad mať klip natočený od fanúšikov sa nám páči a sme sami zvedaví ako to dopadne. Tešíme sa na výsledok,“ prezradila skupina Para o hudobnom videu, ktoré bude oficiálne uvedené 1. septembra 2012.

Zostrih z jednotlivých videí bude navyše uverejnený aj na fan page https://www.facebook.com/BecherovkaSlovakia, kde za ne vaši priatelia aj ostatní fanúšikovia Becherovky budú môcť hlasovať. Rozoslať link ku zostrihu svojich letných dobrodružstiev čo najviac friendom sa oplatí – 3 videá s najväčším počtom Like-ov totiž na konci leta vyhrajú profesionálnu GoPro kameru! Nechýba ani denná súťaž pre všetkých fanúšikov o originálne obrandované krčahy Beton. Nezabudnite preto stlačiť „Páči sa mi“ a ostaňte spolu s Betonom naladení na sviežej letnej vlne. Vidíme sa v klipe Pary!

Pite s rozumom a iba od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.