Magio pláž zaznamenala rekordnú návštevnosť!

Leto 2012 bolo pre Magio pláž rekordným, na Tyršovom nábreží sa slnilo alebo vyvíjalo rôzne športové, kultúrne či vzdelávacie aktivity vyše 150 000 návštevníkov! Pre Magio pláž to znamená najvyššiu návštevnosť počas celej jej šesťročnej existencie.

Magio pláž sa na pravom brehu Dunaja zaznamenala absolútny rekord v návštevnosti, keď tento rok prekonala hranicu 150 000 návštevníkov! Pričinila sa o to aj tematika tohoročnej Magio pláže, ktorá úzko spolupracovala so Slovenským olympijským výborom a bola jedinou fanúšikovskou zónou slovenských olympionikov na Slovensku. Práve v dôsledku tejto spolupráce a podpory slovenských olympionikov bola Magio pláž miestom, kde sa diali jedinečné aktivity spojené so športom. Návštevníci mohli získať autogramy slovenských olympionikov, mohli si tu pod holým nebom na veľkom plátne pozrieť otvárací ceremoniál Olympijských hier v Londýne, pláž bola finálnym bodom Olympijského Magio behu, keď bratia Hochschornerovci doniesli olympijskú pochodeň priamo na Tyršovo nábrežie, kde si ju vďaka novej mobilnej aplikácii mohli návštevníci stiahnuť priamo do svojich smartfónov. Okrem týchto aktivít mohli návštevníci v olympijskom duchu súťažiť o fantastické výhry – balíček vstupeniek, leteniek a ubytovanie na Olympijských hrách v Londýne!

Okrem športových aktivít sa návštevníci mohli tešiť z ďalšieho bohatého programu. Magio pláž toho roku už druhýkrát hostila letné kino, tento krát v spolupráci s už známym Bažant Kinematografom. Lahôdky slovenskej, českej i svetovej kinematografie sa pod holým nebom premietali toto leto vyše 5 týždňov, pričom kino tiež prekonalo svoje minuloročné rekordy. Najvyšší divácky záujem vyvolala svetová premiéra filmu Svätá štvorka, ktorú si na Tyršovo nábrežie prišlo pozrieť viac ako 1500 divákov. Letné kino bolo nadmieru úspešné aj vďaka počasiu, ktoré mu toto leto mimoriadne prialo. Už menej prialo Dňu detí, ktorý sa na Magio pláži realizuje už tradične. Deň detí sa práve pre nepriaznivé počasie podarilo zrealizovať až na druhý pokus v iný deň, ale s o to väčším úspechom a odozvou.

Veľkej odozve sa tešil aj už 4. ročník turnaja v plážovom volejbale Magio Cup. Turnaj svojou prítomnosťou podporili generálni riaditelia TV JOJ František Borovský, RTVS Václav Mika, spoločnosti Slovak Telekom Miroslav Majoroš, ale tiež mnohé tváre slovenského spoločenského života: Ján Koleník, Nikita Slovák, Vladimír Kobielský, Zuzana Haasová, Zuzana Vačková, Andrea Karnasová, Martin Šmahel a mnohí ďalší.

Magio pláž s rekordným počtom návštevníkov sa nezaobišla bez viacerých rekordných čísel. Na jej realizáciu organizátori doviezli na Tyršovo nábrežie takmer 3900 ton piesku, stovky kubíkov dreva na postavenie barov, ihrísk a zázemia, ale tiež stovky metrov káblov a komunikačnej techniky. Na pláži sa o pohodlie návštevníkov denne staral 18-členný personál, ktorý tu strávil vyše 20 000 pracovných hodín. Spotrebovalo sa vyše 30 000 slamiek a 64 kilometrov toaletného papiera.

Na Tyršovom nábreží aktuálne prebieha revitalizácia, odváža sa piesok a nábrežie sa upravuje do svojho pôvodného stavu. Revitalizácia bude ukončená koncom októbra, kedy bude nábrežie odovzdané mestskej časti Bratislava - Petržalka.

O to, že Magio pláž aj toto leto spestrovala leto Bratislavčanom a návštevníkom Bratislavy, sa okrem organizátora spoločnosti Slovak Telekom a spoluorganizátora Magistrátu hlavného mesta Bratislava pričinili aj spolupracujúci partneri. Toho roku na jednom z najúspešnejších letných projektov kooperovali hlavní partneri spoločnosť Samsung a Slovenská sporiteľňa; reklamní partneri Západoslovenská energetika, Zlatý Bažant, Tipos a Maestro Pay Pass; mediálni partneri TV JOJ, Zoznam.sk, Rádio Expres a denník Plus jeden deň; ďalej spoločnosti Opel, Hansgrohe, The Bridge, CK Bubo, Body Energy Club a Rainbow

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu