Telekom rozširuje televíziu Magio TV Go o variant Plus

Pridaný 7-dňový Archív, možnosť dopozerania programu na inej obrazovke a až 10 hodín nahrávania.

Telekom pokračuje vo vylepšovaní interaktívnej televízie Magio TV Go na cesty a sprístupňuje ju pre všetkých zákazníkov digitálnej televízie Magio.

Novinka Magio TV Go Plus prináša obľúbené funkcie digitálnej televízie Magio vrátane Archívu so siedmimi TV kanálmi na 7 dní dozadu. Zákazník má možnosť nahrať si TV program nielen na svoj Magio Box, ale aj sieťovo ako „Go nahrávku“ a získať tak až 10 hodín nahrávania programu navyše. Jedinečnou novinkou je funkcia Park&Play, ktorá umožňuje pridanie záložky na neskoršie dopozeranie programu aj na inom zariadení. Príklad: ak používateľ nemôže dopozerať sledovanú reláciu v obývačke na televízore, program si jednoducho zaparkuje a dopozerá ho neskôr na smartfóne alebo tablete.

Objednanie služby je možné telefonicky na bezplatnom čísle 0800 123 456, na každom predajnom mieste Telekom, ale aj jednoducho cez aplikáciu Viac TV programov priamo v menu televízie Magio. Od 1. 2. je táto možnosť dostupná už aj pre zákazníkov Magio Sat, ktorí aplikáciu nájdu v menu v časti Magio Portál. O aktivácii bude zákazník informovaný notifikačnou SMS alebo emailom. Cena novej služby je 1,99 € mesačne bez viazanosti a možno ju kedykoľvek deaktivovať.

Aj naďalej pokračuje akcia, v rámci ktorej je základný variant služby Magio TV Go dostupný pre všetkých zákazníkov Magio TV zadarmo. Základná verzia neobsahuje dodatočné funkcionality ako sú Archív alebo Park&Play, po novom však ponúkne priestor na jednu hodinu nahrávok mimo Magio Box. Očakávanou novinkou je aj natívna aplikácia pre zariadenia s operačným systémom Android, ktorú zákazníci nájdu v Google Play.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zóna Nové Nivy splnila kvalifikačné podmienky pre registráciu

HB Reavis opäť preukázal svoje odhodlanie prispievať k zlepšovaniu kvality života.

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.