Telekom rozširuje televíziu Magio TV Go o variant Plus

Pridaný 7-dňový Archív, možnosť dopozerania programu na inej obrazovke a až 10 hodín nahrávania.

Telekom pokračuje vo vylepšovaní interaktívnej televízie Magio TV Go na cesty a sprístupňuje ju pre všetkých zákazníkov digitálnej televízie Magio.

Novinka Magio TV Go Plus prináša obľúbené funkcie digitálnej televízie Magio vrátane Archívu so siedmimi TV kanálmi na 7 dní dozadu. Zákazník má možnosť nahrať si TV program nielen na svoj Magio Box, ale aj sieťovo ako „Go nahrávku“ a získať tak až 10 hodín nahrávania programu navyše. Jedinečnou novinkou je funkcia Park&Play, ktorá umožňuje pridanie záložky na neskoršie dopozeranie programu aj na inom zariadení. Príklad: ak používateľ nemôže dopozerať sledovanú reláciu v obývačke na televízore, program si jednoducho zaparkuje a dopozerá ho neskôr na smartfóne alebo tablete.

Objednanie služby je možné telefonicky na bezplatnom čísle 0800 123 456, na každom predajnom mieste Telekom, ale aj jednoducho cez aplikáciu Viac TV programov priamo v menu televízie Magio. Od 1. 2. je táto možnosť dostupná už aj pre zákazníkov Magio Sat, ktorí aplikáciu nájdu v menu v časti Magio Portál. O aktivácii bude zákazník informovaný notifikačnou SMS alebo emailom. Cena novej služby je 1,99 € mesačne bez viazanosti a možno ju kedykoľvek deaktivovať.

Aj naďalej pokračuje akcia, v rámci ktorej je základný variant služby Magio TV Go dostupný pre všetkých zákazníkov Magio TV zadarmo. Základná verzia neobsahuje dodatočné funkcionality ako sú Archív alebo Park&Play, po novom však ponúkne priestor na jednu hodinu nahrávok mimo Magio Box. Očakávanou novinkou je aj natívna aplikácia pre zariadenia s operačným systémom Android, ktorú zákazníci nájdu v Google Play.

Najviac slovenských potravín spomedzi obchodných reťazcov ponúka

Najväčšia maloobchodná sieť COOP Jednota ponúka najviac slovenských potravín spomedzi všetkých reťazcov.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?