Telekom rozširuje televíziu Magio TV Go o variant Plus

Pridaný 7-dňový Archív, možnosť dopozerania programu na inej obrazovke a až 10 hodín nahrávania.

Telekom pokračuje vo vylepšovaní interaktívnej televízie Magio TV Go na cesty a sprístupňuje ju pre všetkých zákazníkov digitálnej televízie Magio.

Novinka Magio TV Go Plus prináša obľúbené funkcie digitálnej televízie Magio vrátane Archívu so siedmimi TV kanálmi na 7 dní dozadu. Zákazník má možnosť nahrať si TV program nielen na svoj Magio Box, ale aj sieťovo ako „Go nahrávku“ a získať tak až 10 hodín nahrávania programu navyše. Jedinečnou novinkou je funkcia Park&Play, ktorá umožňuje pridanie záložky na neskoršie dopozeranie programu aj na inom zariadení. Príklad: ak používateľ nemôže dopozerať sledovanú reláciu v obývačke na televízore, program si jednoducho zaparkuje a dopozerá ho neskôr na smartfóne alebo tablete.

Objednanie služby je možné telefonicky na bezplatnom čísle 0800 123 456, na každom predajnom mieste Telekom, ale aj jednoducho cez aplikáciu Viac TV programov priamo v menu televízie Magio. Od 1. 2. je táto možnosť dostupná už aj pre zákazníkov Magio Sat, ktorí aplikáciu nájdu v menu v časti Magio Portál. O aktivácii bude zákazník informovaný notifikačnou SMS alebo emailom. Cena novej služby je 1,99 € mesačne bez viazanosti a možno ju kedykoľvek deaktivovať.

Aj naďalej pokračuje akcia, v rámci ktorej je základný variant služby Magio TV Go dostupný pre všetkých zákazníkov Magio TV zadarmo. Základná verzia neobsahuje dodatočné funkcionality ako sú Archív alebo Park&Play, po novom však ponúkne priestor na jednu hodinu nahrávok mimo Magio Box. Očakávanou novinkou je aj natívna aplikácia pre zariadenia s operačným systémom Android, ktorú zákazníci nájdu v Google Play.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.