Telekom partnerom letného európskeho turné skupiny Depeche Mode

Značka Telekom sa stala partnerom skupiny Depeche Mode počas jej letného európskeho turné. V rámci neho sa kapela v sobotu 25. mája predstaví aj v Bratislave.

Pre slovenských fanúšikov Depeche Mode pripravuje Telekom rôzne aktivity pred koncertom i počas neho. Niekoľko šťastlivcov sa dokonca bude môcť stretnúť s členmi kapely. Atraktívna súťaž bude prebiehať na Facebook stránke Telekomu.

Význam partnerstva zdôraznil Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market segment Slovak Telekomu: „Prísľub našej značky „Zažime to spolu“ je leitmotívom všetkých našich aktivít pri podporovaní hudobných podujatí. Depeche Mode je svetovou hudobnou ikonou známou okrem iného neuveriteľne lojálnymi a komunikatívnymi fanúšikmi. Spolu so skupinou im chceme priniesť unikátny zážitok, a to aj prostredníctvom našich technológií a služieb.“

Práve fanúšikovia sú v centre záujmu partnerstva. Telekom ich chce vyzvať, aby prispeli predmetmi zo svojich osobných zbierok do jedinečnej výstavy artefaktov Depeche Mode a podelili sa tak o ne s ostatnými.

Líder skupiny Dave Gahan sa na spoluprácu teší a hovorí: „Vždy bolo pre nás dôležité využívať inovatívne technológie, aby bolo každé naše ďalšie turné lepšie a väčšie, ako to predošlé. S podporou Telekomu budeme môcť dať väčšiemu počtu ľudí ako kedykoľvek predtým možnosť podieľať sa na našom najbližšom európskom turné.“

Partnerstvo Telekomu s britskou hudobnou skupinou je pokračovaním tradície tejto značky spájať sa s významnými medzinárodnými umelcami, ako boli napr. Robbie Williams či Katy Perry.

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.