Telekom partnerom letného európskeho turné skupiny Depeche Mode

Značka Telekom sa stala partnerom skupiny Depeche Mode počas jej letného európskeho turné. V rámci neho sa kapela v sobotu 25. mája predstaví aj v Bratislave.

Pre slovenských fanúšikov Depeche Mode pripravuje Telekom rôzne aktivity pred koncertom i počas neho. Niekoľko šťastlivcov sa dokonca bude môcť stretnúť s členmi kapely. Atraktívna súťaž bude prebiehať na Facebook stránke Telekomu.

Význam partnerstva zdôraznil Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market segment Slovak Telekomu: „Prísľub našej značky „Zažime to spolu“ je leitmotívom všetkých našich aktivít pri podporovaní hudobných podujatí. Depeche Mode je svetovou hudobnou ikonou známou okrem iného neuveriteľne lojálnymi a komunikatívnymi fanúšikmi. Spolu so skupinou im chceme priniesť unikátny zážitok, a to aj prostredníctvom našich technológií a služieb.“

Práve fanúšikovia sú v centre záujmu partnerstva. Telekom ich chce vyzvať, aby prispeli predmetmi zo svojich osobných zbierok do jedinečnej výstavy artefaktov Depeche Mode a podelili sa tak o ne s ostatnými.

Líder skupiny Dave Gahan sa na spoluprácu teší a hovorí: „Vždy bolo pre nás dôležité využívať inovatívne technológie, aby bolo každé naše ďalšie turné lepšie a väčšie, ako to predošlé. S podporou Telekomu budeme môcť dať väčšiemu počtu ľudí ako kedykoľvek predtým možnosť podieľať sa na našom najbližšom európskom turné.“

Partnerstvo Telekomu s britskou hudobnou skupinou je pokračovaním tradície tejto značky spájať sa s významnými medzinárodnými umelcami, ako boli napr. Robbie Williams či Katy Perry.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut