Telekom partnerom letného európskeho turné skupiny Depeche Mode

Značka Telekom sa stala partnerom skupiny Depeche Mode počas jej letného európskeho turné. V rámci neho sa kapela v sobotu 25. mája predstaví aj v Bratislave.

Pre slovenských fanúšikov Depeche Mode pripravuje Telekom rôzne aktivity pred koncertom i počas neho. Niekoľko šťastlivcov sa dokonca bude môcť stretnúť s členmi kapely. Atraktívna súťaž bude prebiehať na Facebook stránke Telekomu.

Význam partnerstva zdôraznil Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market segment Slovak Telekomu: „Prísľub našej značky „Zažime to spolu“ je leitmotívom všetkých našich aktivít pri podporovaní hudobných podujatí. Depeche Mode je svetovou hudobnou ikonou známou okrem iného neuveriteľne lojálnymi a komunikatívnymi fanúšikmi. Spolu so skupinou im chceme priniesť unikátny zážitok, a to aj prostredníctvom našich technológií a služieb.“

Práve fanúšikovia sú v centre záujmu partnerstva. Telekom ich chce vyzvať, aby prispeli predmetmi zo svojich osobných zbierok do jedinečnej výstavy artefaktov Depeche Mode a podelili sa tak o ne s ostatnými.

Líder skupiny Dave Gahan sa na spoluprácu teší a hovorí: „Vždy bolo pre nás dôležité využívať inovatívne technológie, aby bolo každé naše ďalšie turné lepšie a väčšie, ako to predošlé. S podporou Telekomu budeme môcť dať väčšiemu počtu ľudí ako kedykoľvek predtým možnosť podieľať sa na našom najbližšom európskom turné.“

Partnerstvo Telekomu s britskou hudobnou skupinou je pokračovaním tradície tejto značky spájať sa s významnými medzinárodnými umelcami, ako boli napr. Robbie Williams či Katy Perry.

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.