Telekom partnerom letného európskeho turné skupiny Depeche Mode

Značka Telekom sa stala partnerom skupiny Depeche Mode počas jej letného európskeho turné. V rámci neho sa kapela v sobotu 25. mája predstaví aj v Bratislave.

Pre slovenských fanúšikov Depeche Mode pripravuje Telekom rôzne aktivity pred koncertom i počas neho. Niekoľko šťastlivcov sa dokonca bude môcť stretnúť s členmi kapely. Atraktívna súťaž bude prebiehať na Facebook stránke Telekomu.

Význam partnerstva zdôraznil Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market segment Slovak Telekomu: „Prísľub našej značky „Zažime to spolu“ je leitmotívom všetkých našich aktivít pri podporovaní hudobných podujatí. Depeche Mode je svetovou hudobnou ikonou známou okrem iného neuveriteľne lojálnymi a komunikatívnymi fanúšikmi. Spolu so skupinou im chceme priniesť unikátny zážitok, a to aj prostredníctvom našich technológií a služieb.“

Práve fanúšikovia sú v centre záujmu partnerstva. Telekom ich chce vyzvať, aby prispeli predmetmi zo svojich osobných zbierok do jedinečnej výstavy artefaktov Depeche Mode a podelili sa tak o ne s ostatnými.

Líder skupiny Dave Gahan sa na spoluprácu teší a hovorí: „Vždy bolo pre nás dôležité využívať inovatívne technológie, aby bolo každé naše ďalšie turné lepšie a väčšie, ako to predošlé. S podporou Telekomu budeme môcť dať väčšiemu počtu ľudí ako kedykoľvek predtým možnosť podieľať sa na našom najbližšom európskom turné.“

Partnerstvo Telekomu s britskou hudobnou skupinou je pokračovaním tradície tejto značky spájať sa s významnými medzinárodnými umelcami, ako boli napr. Robbie Williams či Katy Perry.

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite