Telekom hľadá dvojice do reklamy k paušálom Happy

Telekom pripravuje pokračovanie aktuálnej kampane k paušálom Happy a chce do nej zapojiť aj verejnosť. Kastingy sa uskutočnia začiatkom marca v troch slovenských mestách.

Telekom pripravuje pokračovanie aktuálnej kampane k paušálom Happy a chce do nej zapojiť aj verejnosť. Kastingy sa uskutočnia začiatkom marca v troch slovenských mestách:

Bratislava – 1.3.2013, od 7.30 h (City Hotel, Seberíniho 9)

Banská Bystrica – 2.3.2013, od 7.30 h (Hotel Dixon, Švermova 4493/32)

Košice – 3.3.2013, od 7.30 h (Teledom, Timonova 755/27)

Záujemcovia o účinkovanie v novej kampani by na kasting mali prísť vo dvojici so svojím blízkym a spolu odspievať duet, pieseň Dvaja z muzikálu Neberte nám princeznú. Šancu však majú aj tí, ktorí spievať nevedia – objaviť sa budú môcť v tlači alebo na bilbordoch. Tí najlepší sa stanú hviezdami televíznych spotov.

„Aj touto kampaňou chceme dokázať, že s prísľubom našej značky „Zažime to spolu“ to myslíme naozaj vážne. Už po niekoľkýkrát ľuďom umožníme stať sa priamou súčasťou našej reklamy, podobne, ako tomu bolo napríklad v úspešnej kampani Odkazy alebo naposledy v spotoch s Evou Mázikovou,“ povedala Drahomíra Juríková, head of marketing communications Slovak Telekomu.

Súčasťou propagácie kastingov je aj FB aplikácia “Happy Duety” (www.happyduety.sk) spojená so súťažou o mimoriadne atraktívne ceny.

Kampaň Duety, ktorá komunikuje paušály Happy a nové bonusy za prenos čísla až 150 eur, pripravili pre Telekom reklamná agentúra MUW Saatchi & Saatchi a mediálna agentúra MEC.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu