E-kočíky.sk - prehľadne usporiadaný elektronický obchod

Kombinované kočíky najlacnejšie na trhu - najlacnejšie detské kočíky Bexa, Tako, Bebetto, Nestor, Mikado, Baby World, Riko, Dor Jan.

Ak budúci rodičia túžia po bezstarostnom nákupe dopravného prostriedku a ostatných potrebných doplnkov pre svoju ratolesť, jedným z najvhodnejších kandidátov, schopných splniť im toto želanie je obchod E-kočíky

Tento jednoduchý, úhľadný a prehľadne usporiadaný elektronický obchod ponúka viac ako dvadsať kategórií v ktorých sa prezentuje vyše šesťdesiat renomovaných výrobcov detských kočíkov, športových trojkoliek, kombinovaných , golfových a športových kočíkov, kočíkov pre dvojičky a ďalších výrobkov pre detičky ako sú kočíky pre bábiky, rôzne hračky, sánky a hojdačky. V širokej ponuke nemôžu chýbať autosedačky, cestovné postieľky, ohrádky, drevené a plastové stoličky, kompletné detské izbičky, drevené postieľky, súpravy do postieľok a ďalšie maličkosti pre dieťatko aj mamičku.

V e-shope www.e-kociky.sk  vždy nájdete skúseného pracovníka, ktorý vám pomôže ochotne, rýchlo a ľahko vybrať vhodný kočík, autosedačku alebo iný detský tovar . Na akýkoľvek tovar z ponuky je zabezpečený kvalitný a spoľahlivý servis. Spokojný zákazník, profesionálny prístup a  korektné jednanie to je elektronický obchod e-kociky.sk. Pripravte sa na príchod vašej ratolesti, nakupovanie prostredníctvom internetu je zábavné.

ANNA ONDAVSKA   Fučíkova 27 085 01 Bardejov

Tel.: 0905 627360

ekociky@gmail.com    www.e-kociky.sk

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.