Pondelok, 17. február, 2020 | Meniny má Miloslava

E-kočíky.sk - prehľadne usporiadaný elektronický obchod

Kombinované kočíky najlacnejšie na trhu - najlacnejšie detské kočíky Bexa, Tako, Bebetto, Nestor, Mikado, Baby World, Riko, Dor Jan.

Ak budúci rodičia túžia po bezstarostnom nákupe dopravného prostriedku a ostatných potrebných doplnkov pre svoju ratolesť, jedným z najvhodnejších kandidátov, schopných splniť im toto želanie je obchod E-kočíky

Tento jednoduchý, úhľadný a prehľadne usporiadaný elektronický obchod ponúka viac ako dvadsať kategórií v ktorých sa prezentuje vyše šesťdesiat renomovaných výrobcov detských kočíkov, športových trojkoliek, kombinovaných , golfových a športových kočíkov, kočíkov pre dvojičky a ďalších výrobkov pre detičky ako sú kočíky pre bábiky, rôzne hračky, sánky a hojdačky. V širokej ponuke nemôžu chýbať autosedačky, cestovné postieľky, ohrádky, drevené a plastové stoličky, kompletné detské izbičky, drevené postieľky, súpravy do postieľok a ďalšie maličkosti pre dieťatko aj mamičku.

V e-shope www.e-kociky.sk  vždy nájdete skúseného pracovníka, ktorý vám pomôže ochotne, rýchlo a ľahko vybrať vhodný kočík, autosedačku alebo iný detský tovar . Na akýkoľvek tovar z ponuky je zabezpečený kvalitný a spoľahlivý servis. Spokojný zákazník, profesionálny prístup a  korektné jednanie to je elektronický obchod e-kociky.sk. Pripravte sa na príchod vašej ratolesti, nakupovanie prostredníctvom internetu je zábavné.

ANNA ONDAVSKA   Fučíkova 27 085 01 Bardejov

Tel.: 0905 627360

ekociky@gmail.com    www.e-kociky.sk

Potraviny išli ľuďom v núdzi, uvarili 4,7 milióna porcií jedál

Tesco počas minulého roka darovalo ľuďom v núdzi po celom Slovensku rekordné množstvo potravín.

Liptov in wintertime

Liptov is an ideal place to relax, get to know Slovak folklore and nature, swim in all weather conditions, but also to try sports.

Gambrinus skončil s výrobou piva v plastových fľašiach

Vyzýva ľudí na celom Slovensku: Pridajte sa k nám a zapojte sa do Veľkého jarného upratovania.