E-kočíky.sk - prehľadne usporiadaný elektronický obchod

Kombinované kočíky najlacnejšie na trhu - najlacnejšie detské kočíky Bexa, Tako, Bebetto, Nestor, Mikado, Baby World, Riko, Dor Jan.

Ak budúci rodičia túžia po bezstarostnom nákupe dopravného prostriedku a ostatných potrebných doplnkov pre svoju ratolesť, jedným z najvhodnejších kandidátov, schopných splniť im toto želanie je obchod E-kočíky

Tento jednoduchý, úhľadný a prehľadne usporiadaný elektronický obchod ponúka viac ako dvadsať kategórií v ktorých sa prezentuje vyše šesťdesiat renomovaných výrobcov detských kočíkov, športových trojkoliek, kombinovaných , golfových a športových kočíkov, kočíkov pre dvojičky a ďalších výrobkov pre detičky ako sú kočíky pre bábiky, rôzne hračky, sánky a hojdačky. V širokej ponuke nemôžu chýbať autosedačky, cestovné postieľky, ohrádky, drevené a plastové stoličky, kompletné detské izbičky, drevené postieľky, súpravy do postieľok a ďalšie maličkosti pre dieťatko aj mamičku.

V e-shope www.e-kociky.sk  vždy nájdete skúseného pracovníka, ktorý vám pomôže ochotne, rýchlo a ľahko vybrať vhodný kočík, autosedačku alebo iný detský tovar . Na akýkoľvek tovar z ponuky je zabezpečený kvalitný a spoľahlivý servis. Spokojný zákazník, profesionálny prístup a  korektné jednanie to je elektronický obchod e-kociky.sk. Pripravte sa na príchod vašej ratolesti, nakupovanie prostredníctvom internetu je zábavné.

ANNA ONDAVSKA   Fučíkova 27 085 01 Bardejov

Tel.: 0905 627360

ekociky@gmail.com    www.e-kociky.sk

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.