Plyšový Mobík pre nových aj existujúcich zákazníkov Telekomu

Každý zákazník, ktorý sa od 13. marca 2013 rozhodne pre niektorú zo služieb pevnej alebo mobilnej siete s viazanosťou, dostane od Telekomu ako darček plyšového Mobíka.

Každý zákazník, ktorý sa od 13. marca 2013 rozhodne pre niektorú zo služieb pevnej alebo mobilnej siete s viazanosťou, dostane od Telekomu ako darček plyšového Mobíka. Táto ponuka platí do vyčerpania zásob pre nových aj existujúcich zákazníkov pri aktivácii, prechode na niektorý z programov alebo pri predĺžení zmluvy.

Mobíci sú obľúbené animované postavičky známe z televíznej sponzoringovej kampane speváckej šou SuperStar. Zákazník dostane k svojmu programu jednu zo štyroch postavičiek podľa vlastného výberu (Teo, To, Mel a Tom).

Ponuka platí pri uvedených transakciách realizovaných na predajnom mieste alebo prostredníctvom kontaktného centra s doručením cez kuriéra.

Keďže podmienkou je uzatvorenie zmluvy s viazanosťou, akcia neplatí pre programy Easy a programy bez viazanosti (napr. Bez záväzkov). Ponuka neplatí pre firemných zákazníkov.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.