Plyšový Mobík pre nových aj existujúcich zákazníkov Telekomu

Každý zákazník, ktorý sa od 13. marca 2013 rozhodne pre niektorú zo služieb pevnej alebo mobilnej siete s viazanosťou, dostane od Telekomu ako darček plyšového Mobíka.

Každý zákazník, ktorý sa od 13. marca 2013 rozhodne pre niektorú zo služieb pevnej alebo mobilnej siete s viazanosťou, dostane od Telekomu ako darček plyšového Mobíka. Táto ponuka platí do vyčerpania zásob pre nových aj existujúcich zákazníkov pri aktivácii, prechode na niektorý z programov alebo pri predĺžení zmluvy.

Mobíci sú obľúbené animované postavičky známe z televíznej sponzoringovej kampane speváckej šou SuperStar. Zákazník dostane k svojmu programu jednu zo štyroch postavičiek podľa vlastného výberu (Teo, To, Mel a Tom).

Ponuka platí pri uvedených transakciách realizovaných na predajnom mieste alebo prostredníctvom kontaktného centra s doručením cez kuriéra.

Keďže podmienkou je uzatvorenie zmluvy s viazanosťou, akcia neplatí pre programy Easy a programy bez viazanosti (napr. Bez záväzkov). Ponuka neplatí pre firemných zákazníkov.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.