Plyšový Mobík pre nových aj existujúcich zákazníkov Telekomu

Každý zákazník, ktorý sa od 13. marca 2013 rozhodne pre niektorú zo služieb pevnej alebo mobilnej siete s viazanosťou, dostane od Telekomu ako darček plyšového Mobíka.

Každý zákazník, ktorý sa od 13. marca 2013 rozhodne pre niektorú zo služieb pevnej alebo mobilnej siete s viazanosťou, dostane od Telekomu ako darček plyšového Mobíka. Táto ponuka platí do vyčerpania zásob pre nových aj existujúcich zákazníkov pri aktivácii, prechode na niektorý z programov alebo pri predĺžení zmluvy.

Mobíci sú obľúbené animované postavičky známe z televíznej sponzoringovej kampane speváckej šou SuperStar. Zákazník dostane k svojmu programu jednu zo štyroch postavičiek podľa vlastného výberu (Teo, To, Mel a Tom).

Ponuka platí pri uvedených transakciách realizovaných na predajnom mieste alebo prostredníctvom kontaktného centra s doručením cez kuriéra.

Keďže podmienkou je uzatvorenie zmluvy s viazanosťou, akcia neplatí pre programy Easy a programy bez viazanosti (napr. Bez záväzkov). Ponuka neplatí pre firemných zákazníkov.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.