Utorok, 28. jún, 2022 | Meniny má Beáta

Juraj Kukura uviedol klenot zo srdca Arménska

ARARAT

Vo štvrtok 14. marca 2013 sa v priestoroch hotela Radisson Blu Carlton zišli znalci kvalitného alkoholu, aj známe osobnosti, aby na našom trhu privítali arménsku národnú pýchu - prémiové tradičné brandy Ararat.

S prianím, aby sa už čoskoro stalo neodmysliteľnou súčasťou aj našich chvíľ, ho pred prítomnými oficiálne na slovenský trh uviedol krstný otec Juraj Kukura spolu s vedením spoločností Jan Becher - Slovensko a Yerevan Brandy Company, ktorej predstavitelia pri tejto výnimočnej príležitosti pricestovali priamo z Arménska.

Za svoju bohatú chuť a výnimočnú arómu, ktoré vraj svojho času vzali dych aj samotnému Winstonovi Churchillovi, vďačí legendárny Ararat až tristo slnečným dňom ročne v údolí rovnomennej biblickej hory a unikátnej miestnej odrode hrozna, z ktorej sa vyrába. Teraz si tento klenot zo srdca Arménska môžu vychutnať aj Slováci.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Primárnym zámerom je vybudovanie inteligentnej siete v strednej a východnej Európe.

SkryťZatvoriť reklamu