Juraj Kukura uviedol klenot zo srdca Arménska

ARARAT

Vo štvrtok 14. marca 2013 sa v priestoroch hotela Radisson Blu Carlton zišli znalci kvalitného alkoholu, aj známe osobnosti, aby na našom trhu privítali arménsku národnú pýchu - prémiové tradičné brandy Ararat.

S prianím, aby sa už čoskoro stalo neodmysliteľnou súčasťou aj našich chvíľ, ho pred prítomnými oficiálne na slovenský trh uviedol krstný otec Juraj Kukura spolu s vedením spoločností Jan Becher - Slovensko a Yerevan Brandy Company, ktorej predstavitelia pri tejto výnimočnej príležitosti pricestovali priamo z Arménska.

Za svoju bohatú chuť a výnimočnú arómu, ktoré vraj svojho času vzali dych aj samotnému Winstonovi Churchillovi, vďačí legendárny Ararat až tristo slnečným dňom ročne v údolí rovnomennej biblickej hory a unikátnej miestnej odrode hrozna, z ktorej sa vyrába. Teraz si tento klenot zo srdca Arménska môžu vychutnať aj Slováci.

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.