Juraj Kukura uviedol klenot zo srdca Arménska

ARARAT

Vo štvrtok 14. marca 2013 sa v priestoroch hotela Radisson Blu Carlton zišli znalci kvalitného alkoholu, aj známe osobnosti, aby na našom trhu privítali arménsku národnú pýchu - prémiové tradičné brandy Ararat.

S prianím, aby sa už čoskoro stalo neodmysliteľnou súčasťou aj našich chvíľ, ho pred prítomnými oficiálne na slovenský trh uviedol krstný otec Juraj Kukura spolu s vedením spoločností Jan Becher - Slovensko a Yerevan Brandy Company, ktorej predstavitelia pri tejto výnimočnej príležitosti pricestovali priamo z Arménska.

Za svoju bohatú chuť a výnimočnú arómu, ktoré vraj svojho času vzali dych aj samotnému Winstonovi Churchillovi, vďačí legendárny Ararat až tristo slnečným dňom ročne v údolí rovnomennej biblickej hory a unikátnej miestnej odrode hrozna, z ktorej sa vyrába. Teraz si tento klenot zo srdca Arménska môžu vychutnať aj Slováci.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.