Juraj Kukura uviedol klenot zo srdca Arménska

ARARAT

Vo štvrtok 14. marca 2013 sa v priestoroch hotela Radisson Blu Carlton zišli znalci kvalitného alkoholu, aj známe osobnosti, aby na našom trhu privítali arménsku národnú pýchu - prémiové tradičné brandy Ararat.

S prianím, aby sa už čoskoro stalo neodmysliteľnou súčasťou aj našich chvíľ, ho pred prítomnými oficiálne na slovenský trh uviedol krstný otec Juraj Kukura spolu s vedením spoločností Jan Becher - Slovensko a Yerevan Brandy Company, ktorej predstavitelia pri tejto výnimočnej príležitosti pricestovali priamo z Arménska.

Za svoju bohatú chuť a výnimočnú arómu, ktoré vraj svojho času vzali dych aj samotnému Winstonovi Churchillovi, vďačí legendárny Ararat až tristo slnečným dňom ročne v údolí rovnomennej biblickej hory a unikátnej miestnej odrode hrozna, z ktorej sa vyrába. Teraz si tento klenot zo srdca Arménska môžu vychutnať aj Slováci.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.