Pondelok, 8. august, 2022 | Meniny má Oskar

Juraj Kukura uviedol klenot zo srdca Arménska

ARARAT

Vo štvrtok 14. marca 2013 sa v priestoroch hotela Radisson Blu Carlton zišli znalci kvalitného alkoholu, aj známe osobnosti, aby na našom trhu privítali arménsku národnú pýchu - prémiové tradičné brandy Ararat.

S prianím, aby sa už čoskoro stalo neodmysliteľnou súčasťou aj našich chvíľ, ho pred prítomnými oficiálne na slovenský trh uviedol krstný otec Juraj Kukura spolu s vedením spoločností Jan Becher - Slovensko a Yerevan Brandy Company, ktorej predstavitelia pri tejto výnimočnej príležitosti pricestovali priamo z Arménska.

Za svoju bohatú chuť a výnimočnú arómu, ktoré vraj svojho času vzali dych aj samotnému Winstonovi Churchillovi, vďačí legendárny Ararat až tristo slnečným dňom ročne v údolí rovnomennej biblickej hory a unikátnej miestnej odrode hrozna, z ktorej sa vyrába. Teraz si tento klenot zo srdca Arménska môžu vychutnať aj Slováci.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravte sa na folklórny zážitok s magickým výhľadom.

4 h

S týmto predplatným si odomknete SME.sk až na 6 zariadeniach.

INZERCIA 4 h

Častejšia potreba tankovať môže poukazovať na oveľa vážnejší problém.

5. aug
SkryťZatvoriť reklamu