Zapojte sa do medzinárodnej súťaže Telekom Innovation Contest!

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu.

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu. Vyvíjanie produktu podporí Deutsche Telekom sumou 500 000 eur.

Prihlásiť sa môžu študenti, tímy či start-upy (mladé firmy) do 31. marca na stránke  www.telekom-innovation-contest.com Súťaž má 5 kategórií - Connected Home, Communication Services, Energy, Virtual Platform a Cloud. Do súťaže môže verejnosť prihlásiť aj viacero nápadov naraz.

Víťaza vyberie medzinárodná porota po dôkladnom preskúmaní myšlienky a osobnej prezentácii vybraných účastníkov v Berlíne v polovici mája. Inováciu uvedú do praxe pracovníci v Deutsche Telekome. Pripravia jej podnikateľský plán, zabezpečia hardvér, softvér, prístup k rozsiahlej infraštruktúre Telekomu a otvoria ju globálnym predajným a marketingovým kanálom. Porota vyberie aj ďalšie dva nápady, ktoré odmení zaujímavými cenami.

Súťaž je súčasťou nového programu Telekom Challenge zameraného na podporu inovácií v medzinárodnej skupine.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana