Zapojte sa do medzinárodnej súťaže Telekom Innovation Contest!

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu.

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu. Vyvíjanie produktu podporí Deutsche Telekom sumou 500 000 eur.

Prihlásiť sa môžu študenti, tímy či start-upy (mladé firmy) do 31. marca na stránke  www.telekom-innovation-contest.com Súťaž má 5 kategórií - Connected Home, Communication Services, Energy, Virtual Platform a Cloud. Do súťaže môže verejnosť prihlásiť aj viacero nápadov naraz.

Víťaza vyberie medzinárodná porota po dôkladnom preskúmaní myšlienky a osobnej prezentácii vybraných účastníkov v Berlíne v polovici mája. Inováciu uvedú do praxe pracovníci v Deutsche Telekome. Pripravia jej podnikateľský plán, zabezpečia hardvér, softvér, prístup k rozsiahlej infraštruktúre Telekomu a otvoria ju globálnym predajným a marketingovým kanálom. Porota vyberie aj ďalšie dva nápady, ktoré odmení zaujímavými cenami.

Súťaž je súčasťou nového programu Telekom Challenge zameraného na podporu inovácií v medzinárodnej skupine.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018