Zapojte sa do medzinárodnej súťaže Telekom Innovation Contest!

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu.

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu. Vyvíjanie produktu podporí Deutsche Telekom sumou 500 000 eur.

Prihlásiť sa môžu študenti, tímy či start-upy (mladé firmy) do 31. marca na stránke  www.telekom-innovation-contest.com Súťaž má 5 kategórií - Connected Home, Communication Services, Energy, Virtual Platform a Cloud. Do súťaže môže verejnosť prihlásiť aj viacero nápadov naraz.

Víťaza vyberie medzinárodná porota po dôkladnom preskúmaní myšlienky a osobnej prezentácii vybraných účastníkov v Berlíne v polovici mája. Inováciu uvedú do praxe pracovníci v Deutsche Telekome. Pripravia jej podnikateľský plán, zabezpečia hardvér, softvér, prístup k rozsiahlej infraštruktúre Telekomu a otvoria ju globálnym predajným a marketingovým kanálom. Porota vyberie aj ďalšie dva nápady, ktoré odmení zaujímavými cenami.

Súťaž je súčasťou nového programu Telekom Challenge zameraného na podporu inovácií v medzinárodnej skupine.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.