Zapojte sa do medzinárodnej súťaže Telekom Innovation Contest!

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu.

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu. Vyvíjanie produktu podporí Deutsche Telekom sumou 500 000 eur.

Prihlásiť sa môžu študenti, tímy či start-upy (mladé firmy) do 31. marca na stránke  www.telekom-innovation-contest.com Súťaž má 5 kategórií - Connected Home, Communication Services, Energy, Virtual Platform a Cloud. Do súťaže môže verejnosť prihlásiť aj viacero nápadov naraz.

Víťaza vyberie medzinárodná porota po dôkladnom preskúmaní myšlienky a osobnej prezentácii vybraných účastníkov v Berlíne v polovici mája. Inováciu uvedú do praxe pracovníci v Deutsche Telekome. Pripravia jej podnikateľský plán, zabezpečia hardvér, softvér, prístup k rozsiahlej infraštruktúre Telekomu a otvoria ju globálnym predajným a marketingovým kanálom. Porota vyberie aj ďalšie dva nápady, ktoré odmení zaujímavými cenami.

Súťaž je súčasťou nového programu Telekom Challenge zameraného na podporu inovácií v medzinárodnej skupine.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.