Zapojte sa do medzinárodnej súťaže Telekom Innovation Contest!

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu.

Deutsche Telekom hľadá tých, ktorí chcú svoj telco nápad premeniť na reálny produkt či službu. Najlepšia inovácia sa dostane do portfólia spoločnosti a môže sa predávať až na celosvetovom trhu. Vyvíjanie produktu podporí Deutsche Telekom sumou 500 000 eur.

Prihlásiť sa môžu študenti, tímy či start-upy (mladé firmy) do 31. marca na stránke  www.telekom-innovation-contest.com Súťaž má 5 kategórií - Connected Home, Communication Services, Energy, Virtual Platform a Cloud. Do súťaže môže verejnosť prihlásiť aj viacero nápadov naraz.

Víťaza vyberie medzinárodná porota po dôkladnom preskúmaní myšlienky a osobnej prezentácii vybraných účastníkov v Berlíne v polovici mája. Inováciu uvedú do praxe pracovníci v Deutsche Telekome. Pripravia jej podnikateľský plán, zabezpečia hardvér, softvér, prístup k rozsiahlej infraštruktúre Telekomu a otvoria ju globálnym predajným a marketingovým kanálom. Porota vyberie aj ďalšie dva nápady, ktoré odmení zaujímavými cenami.

Súťaž je súčasťou nového programu Telekom Challenge zameraného na podporu inovácií v medzinárodnej skupine.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.