Telekom pripravil prevratnú „Social TV“ aplikáciu

Telekom pre fanúšikov Mobíkov, postavičiek známych zo sponzoringovej kampane televíznej šou SuperStar, pripravil prekvapenie a prináša ich do smartfónov prostredníctvom prevratnej aplikácie.

V aplikácii Mobíci bola vôbec po prvýkrát na Slovensku použitá technológia Social TV, ktorá prepája televízne vysielanie s mobilnými telefónmi divákov. Diváci môžu cez finálové kolá SuperStar počas reklám Telekomu „chytať“ Mobíkov do svojich mobilných telefónov. Stačí, ak v správnu chvíľu namieria svoj smartfón na televíznu obrazovku a potom ním zatrasú. Telekom túto funkciu  zároveň podporuje súťažou – tých najšikovnejších odmení špičkovým telefónom Sony Xperia J.

Okrem toho má aplikácia ďalšie zábavné funkcie. Používatelia si v nej môžu prečítať všetko o ich obľúbených Mobíkoch alebo sa zahrať s hovoriacim Teom, ktorý reaguje na dotyky alebo hlas. Zároveň môžu jednoducho a rýchlo hlasovať za svojich favoritov v SuperStar priamo z aplikácie.

Aplikáciu Mobíci si môžu používatelia zadarmo stiahnuť na svoje Android zariadenia prostredníctvom Google Play alebo prostredníctvom App Store pre iOS zariadenia.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.