Telekom pripravil prevratnú „Social TV“ aplikáciu

Telekom pre fanúšikov Mobíkov, postavičiek známych zo sponzoringovej kampane televíznej šou SuperStar, pripravil prekvapenie a prináša ich do smartfónov prostredníctvom prevratnej aplikácie.

V aplikácii Mobíci bola vôbec po prvýkrát na Slovensku použitá technológia Social TV, ktorá prepája televízne vysielanie s mobilnými telefónmi divákov. Diváci môžu cez finálové kolá SuperStar počas reklám Telekomu „chytať“ Mobíkov do svojich mobilných telefónov. Stačí, ak v správnu chvíľu namieria svoj smartfón na televíznu obrazovku a potom ním zatrasú. Telekom túto funkciu  zároveň podporuje súťažou – tých najšikovnejších odmení špičkovým telefónom Sony Xperia J.

Okrem toho má aplikácia ďalšie zábavné funkcie. Používatelia si v nej môžu prečítať všetko o ich obľúbených Mobíkoch alebo sa zahrať s hovoriacim Teom, ktorý reaguje na dotyky alebo hlas. Zároveň môžu jednoducho a rýchlo hlasovať za svojich favoritov v SuperStar priamo z aplikácie.

Aplikáciu Mobíci si môžu používatelia zadarmo stiahnuť na svoje Android zariadenia prostredníctvom Google Play alebo prostredníctvom App Store pre iOS zariadenia.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018