Mobilný telefón je v Orangei na dve veci

Zákazníci Orangeu môžu odovzdať svoj starý mobil, pomôcť tým životnému prostrediu a vyhrať za to smartfón Samsung. Navyše, za každý ich vrátený mobil putuje od Orangeu 1 euro na pomoc opusteným deťom.

Ešte dva mesiace majú zákazníci Orangeu na to, aby spojili užitočné a príjemné. Ak v období do 31. mája 2013 odovzdajú na predajnom mieste Orangeu svoj starý mobilný telefón formou spätného odberu, môžu nielen pomôcť životnému prostrediu, ale aj potešiť seba či svojich blízkych novým smartfónom. Okrem toho svojim ekologickým činom pomáhajú aj deťom cez občianske združenie Návrat.

Už v priebehu prvého mesiaca od vyhlásenia výzvy sa do súťaže zapojilo 1 195 zákazníkov, ktorí spolu na predajné miesta doniesli 3 903 starých mobilných telefónov. Vďaka tomu môžu byť tieto telefóny ekologicky zlikvidované. Navyše, za každý odovzdaný telefón putuje od Orangeu 1 euro občianskemu združeniu Návrat. Na pomoc deťom tak od operátora len za prvý mesiac súťaže putuje 3 903 eur.

Každý, kto sa do výzvy na zbieranie starých mobilov zapojí, hrá mesačne tiež o 20 smartfónov Samsung Galaxy S III Mini. Staré mobily môžu zákazníci na predajné miesta Orangeu priniesť ešte do konca mája a pomôcť tak nielen ekológii a deťom, ale aj vyhrať niektorý z desiatok smartfónov.

Viac informácií nájdete na www.orange.sk

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.