Mobilný telefón je v Orangei na dve veci

Zákazníci Orangeu môžu odovzdať svoj starý mobil, pomôcť tým životnému prostrediu a vyhrať za to smartfón Samsung. Navyše, za každý ich vrátený mobil putuje od Orangeu 1 euro na pomoc opusteným deťom.

Ešte dva mesiace majú zákazníci Orangeu na to, aby spojili užitočné a príjemné. Ak v období do 31. mája 2013 odovzdajú na predajnom mieste Orangeu svoj starý mobilný telefón formou spätného odberu, môžu nielen pomôcť životnému prostrediu, ale aj potešiť seba či svojich blízkych novým smartfónom. Okrem toho svojim ekologickým činom pomáhajú aj deťom cez občianske združenie Návrat.

Už v priebehu prvého mesiaca od vyhlásenia výzvy sa do súťaže zapojilo 1 195 zákazníkov, ktorí spolu na predajné miesta doniesli 3 903 starých mobilných telefónov. Vďaka tomu môžu byť tieto telefóny ekologicky zlikvidované. Navyše, za každý odovzdaný telefón putuje od Orangeu 1 euro občianskemu združeniu Návrat. Na pomoc deťom tak od operátora len za prvý mesiac súťaže putuje 3 903 eur.

Každý, kto sa do výzvy na zbieranie starých mobilov zapojí, hrá mesačne tiež o 20 smartfónov Samsung Galaxy S III Mini. Staré mobily môžu zákazníci na predajné miesta Orangeu priniesť ešte do konca mája a pomôcť tak nielen ekológii a deťom, ale aj vyhrať niektorý z desiatok smartfónov.

Viac informácií nájdete na www.orange.sk

Nezabudnite na sporenie na dôchodok! Ušetríte na daniach

Ak si sporíte na dôchodok v DDS, každý rok môžete ušetriť v daňovom priznaní.

Nestíhate nakupovať darčeky?

Darujte svojim najbližším Ročné predplatné SME.sk

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk