Mobilný telefón je v Orangei na dve veci

Zákazníci Orangeu môžu odovzdať svoj starý mobil, pomôcť tým životnému prostrediu a vyhrať za to smartfón Samsung. Navyše, za každý ich vrátený mobil putuje od Orangeu 1 euro na pomoc opusteným deťom.

Ešte dva mesiace majú zákazníci Orangeu na to, aby spojili užitočné a príjemné. Ak v období do 31. mája 2013 odovzdajú na predajnom mieste Orangeu svoj starý mobilný telefón formou spätného odberu, môžu nielen pomôcť životnému prostrediu, ale aj potešiť seba či svojich blízkych novým smartfónom. Okrem toho svojim ekologickým činom pomáhajú aj deťom cez občianske združenie Návrat.

Už v priebehu prvého mesiaca od vyhlásenia výzvy sa do súťaže zapojilo 1 195 zákazníkov, ktorí spolu na predajné miesta doniesli 3 903 starých mobilných telefónov. Vďaka tomu môžu byť tieto telefóny ekologicky zlikvidované. Navyše, za každý odovzdaný telefón putuje od Orangeu 1 euro občianskemu združeniu Návrat. Na pomoc deťom tak od operátora len za prvý mesiac súťaže putuje 3 903 eur.

Každý, kto sa do výzvy na zbieranie starých mobilov zapojí, hrá mesačne tiež o 20 smartfónov Samsung Galaxy S III Mini. Staré mobily môžu zákazníci na predajné miesta Orangeu priniesť ešte do konca mája a pomôcť tak nielen ekológii a deťom, ale aj vyhrať niektorý z desiatok smartfónov.

Viac informácií nájdete na www.orange.sk

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?