Viac hudby v mobile s novými aplikáciami Electronic Beats

Exkluzívne mixy a záznamy z festivalov cez novú aplikáciu EB Radio. „Váš digitálny denník“ v mobile s aplikáciou EB News. Video streamy a záznamy z vystúpení s aplikáciou EB Video.

Electronic Beats, medzinárodný hudobný program značky Telekom, predstavuje tri nové aplikácie vyvinuté tak, aby zmenili spôsob, ktorým používatelia vstupujú do sveta hudby.

Začiatkom apríla predstavil Telekom v rámci programu Electronic Beats v spolupráci s Borisom Blankom (Yello) hudobnú aplikáciu Yellofier. Mimoriadny záujem verejnosti viedol k tomu, že spoločnosť vyvinula ďalšie tri aplikácie pre Electronic Beats s cieľom ešte viac zdokonaliť mobilný hudobný svet.

Aplikácia Electronic Beats Radio (IOS: iPhone/ Android 2013)

Od 1. júna je k dispozícii redizajnovaná aplikácia Electronic Beats Radio. Používatelia si môžu vypočuť DJ-ské mixy a záznamy z koncertov v rámci podujatí Electronic Beats a vyberať si pesničky z obrovskej fonotéky rozličných žánrov. Všetky mixy je možné zdieľať, pridávať do zoznamov obľúbených titulov alebo streamovať cez Apple AirPlay.

Aplikácia Electronic Beats Video (IOS: iPhone/ iPad)

Aplikácia Electronic Beats Video prináša kompletný obsah populárnej série Electronic Beats Slices DVD v jedinečnej kolekcii. Fanúšikovia si teraz môžu pozrieť viac ako 300 videí, medzi ktorými nájdu aj záznamy z koncertov a rozhovorov série Electronic Beats – všetky v HD kvalite. Prostredníctvom funkcie pre zdieľanie je možné „sharovať“ videá a filtrovať ich podľa individuálnych preferencií. Ďalšou novou funkciou je prístup „offline“. Vďaka nemu si môžu používatelia uložiť videá do svojho zoznamu obľúbených položiek a sledovať ich kedykoľvek a kdekoľvek.

Aplikácia Electronic Beats News (Windows Phone)

Tretia z úplne nových aplikácií, EB News, bola uvedená 1. mája na Windows Marketplace. Prináša novú definíciu toho, ako aplikácie sprostredkúvajú správy svojim používateľom. Všetci fanúšikovia Electronic Beats dostávajú cez RSS feed najnovšie správy o elektronickej hudobnej scéne. Aplikácia bola vyvinutá v úzkej spolupráci s popredným výrobcom mobilných telefónov Nokia, špeciálne pre telefóny s operačným systémom Windows Phone 7 a 8.

Všetky aplikácie je možné stiahnuť si bezplatne:

Aplikácia EB Video (len IOS: iPhone/ iPad): https://itunes.apple.com/us/app/electronic-beats-video/id624523786?mt=8

Aplikácia EB Radio (IOS: iPhone):

Aplikácia EB Radio (Android):

Aplikácia EB News (Windows Phone):

Electronic Beats (EB) je medzinárodný hudobný program značky Telekom. Všetky aktivity majú svoj virtuálny domov na stránke electronicbeats.net, kde sa okrem najnovších správ o umelcoch a podujatiach nachádzajú tiež články o cestovaní, umení, dizajne a móde.

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.