Orange vylepšuje balíky dát v roamingu. Využite zľavu až 83%

S vylepšenými balíkmi Európa dáta a Svet dáta zaplatíte za 1 MB v celej EÚ len 9 a v ostatných vybraných krajinách sveta 49 centov bez ohľadu na sieť roamingového partnera a navyše bez viazanosti.

Nielen výhodnejšie volania, ale aj dáta so zľavou až 83% môžu zákazníci Orangeu od 1. júla využívať aj v Chorvátsku. Výhodnejšiu dátovú komunikáciu prináša Orange aj v ďalších krajinách Európy a sveta s vylepšenými balíkmi Európa dáta a Svet dáta, s ktorými za 1 MB zaplatia v celej EÚ len 9 a v ostatných vybraných krajinách sveta 49 centov bez ohľadu na sieť roamingového partnera a navyše bez viazanosti.

Ešte výhodnejší balík Európa dáta so zníženým mesačným poplatkom a poistením

Vďaka vylepšenému balíku Európa dáta so zníženým mesačným poplatkom len 1,90 eur bez viazanosti získajú zákazníci vo všetkých roamingových sieťach v EÚ už vrátane Chorvátska, ako aj vo Švajčiarsku roamingové dátové prenosy za 9 centov/MB a v Turecku 49 centov/MB. Automatickou súčasťou roamingového dátového balíka je cestovné poistenie od poisťovne Generali s poistným krytím do výšky 40 000 eur.

Balík je možné si aktivovať zaslaním SMS v tvare ANO na číslo 984.

Balík Svet dáta prináša so zníženým mesačným poplatkom dáta so zľavou až do 96%

S roamingovou ponukou Svet dáta získajú zákazníci v zníženom mesačnom poplatku 3,90 eur bez viazanosti okrem výhodnej ceny 9 centov za MB v rámci EÚ aj výhodnejšiu komunikáciu vo vybraných krajinách sveta, v ktorých môžu sťahovať dáta za 49 centov za MB. Ponuka je dostupná bez viazanosti, jej automatickou súčasťou je cestovné poistenie od poisťovne Generali s poistným krytím do výšky 40 000 eur.

Balík je možné si aktivovať zaslaním SMS v tvare ANO na číslo 981.

Zoznam vybraných krajín sveta, v ktorých platí ponuka Svet dáta:

Čierna Hora, Srbsko, Rusko, Ukrajina, Bielorusko, Moldavsko, Turecko, Macedónsko, Kanada, Karibik, Dominikánska republika, Trinidad a Tobago, Spojené arabské emiráty, Izrael, Hongkong, Čína, Austrália a externé územia, Thajsko, Nový Zéland, Egypt, Kanada, Juhoafrická republika, Panama, Brazília, Guyana, Jordánsko, Senegal, Mali, Guinea, Pobrežie Slonoviny, Kamerun, Rovníková Guinea, Guinea-Bissau, Keňa, Uganda, Madagaskar, Botswana, USA, Anguilla, Antigua and Barbuda, Barbados, Britské Panenské ostrovy, Kajmanské ostrovy, Dominika, Grenada, Montserrat, Svätý Krištof a Nevis, Sv.Lucia, Sv.Vincent a Grenadíny, ostrovy Turks and Caicos, Antily, Jamajka, Portoriko, stredná Afrika, Niger.

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?