Orange vylepšuje balíky dát v roamingu. Využite zľavu až 83%

S vylepšenými balíkmi Európa dáta a Svet dáta zaplatíte za 1 MB v celej EÚ len 9 a v ostatných vybraných krajinách sveta 49 centov bez ohľadu na sieť roamingového partnera a navyše bez viazanosti.

Nielen výhodnejšie volania, ale aj dáta so zľavou až 83% môžu zákazníci Orangeu od 1. júla využívať aj v Chorvátsku. Výhodnejšiu dátovú komunikáciu prináša Orange aj v ďalších krajinách Európy a sveta s vylepšenými balíkmi Európa dáta a Svet dáta, s ktorými za 1 MB zaplatia v celej EÚ len 9 a v ostatných vybraných krajinách sveta 49 centov bez ohľadu na sieť roamingového partnera a navyše bez viazanosti.

Ešte výhodnejší balík Európa dáta so zníženým mesačným poplatkom a poistením

Vďaka vylepšenému balíku Európa dáta so zníženým mesačným poplatkom len 1,90 eur bez viazanosti získajú zákazníci vo všetkých roamingových sieťach v EÚ už vrátane Chorvátska, ako aj vo Švajčiarsku roamingové dátové prenosy za 9 centov/MB a v Turecku 49 centov/MB. Automatickou súčasťou roamingového dátového balíka je cestovné poistenie od poisťovne Generali s poistným krytím do výšky 40 000 eur.

Balík je možné si aktivovať zaslaním SMS v tvare ANO na číslo 984.

Balík Svet dáta prináša so zníženým mesačným poplatkom dáta so zľavou až do 96%

S roamingovou ponukou Svet dáta získajú zákazníci v zníženom mesačnom poplatku 3,90 eur bez viazanosti okrem výhodnej ceny 9 centov za MB v rámci EÚ aj výhodnejšiu komunikáciu vo vybraných krajinách sveta, v ktorých môžu sťahovať dáta za 49 centov za MB. Ponuka je dostupná bez viazanosti, jej automatickou súčasťou je cestovné poistenie od poisťovne Generali s poistným krytím do výšky 40 000 eur.

Balík je možné si aktivovať zaslaním SMS v tvare ANO na číslo 981.

Zoznam vybraných krajín sveta, v ktorých platí ponuka Svet dáta:

Čierna Hora, Srbsko, Rusko, Ukrajina, Bielorusko, Moldavsko, Turecko, Macedónsko, Kanada, Karibik, Dominikánska republika, Trinidad a Tobago, Spojené arabské emiráty, Izrael, Hongkong, Čína, Austrália a externé územia, Thajsko, Nový Zéland, Egypt, Kanada, Juhoafrická republika, Panama, Brazília, Guyana, Jordánsko, Senegal, Mali, Guinea, Pobrežie Slonoviny, Kamerun, Rovníková Guinea, Guinea-Bissau, Keňa, Uganda, Madagaskar, Botswana, USA, Anguilla, Antigua and Barbuda, Barbados, Britské Panenské ostrovy, Kajmanské ostrovy, Dominika, Grenada, Montserrat, Svätý Krištof a Nevis, Sv.Lucia, Sv.Vincent a Grenadíny, ostrovy Turks and Caicos, Antily, Jamajka, Portoriko, stredná Afrika, Niger.

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.