V Košiciach sa usídlili Sova, Delfín, Kengura a Panter

Košice sú o čosi atraktívnejšie. A to aj vďaka aktivite Orangeu, ktorý s predstavením svojej ponuky Ideálnych paušálov priniesol do ulíc aj veľkorozmerné rastlinné aranžmány v tvare štyroch zvierat.

Košice sú opäť o čosi krajšie a atraktívnejšie. A to aj vďaka aktivite mobilného operátora Orange, ktorý s predstavením svojej ponuky Ideálnych paušálov priniesol do košických ulíc aj veľkorozmerné  rastlinné aranžmány v tvare štyroch zvierat. Sova, Delfín, Kengura a Panter budú od 22. júla až do 4. augusta 2013 skrášľovať Košice pozdĺž Hlavnej ulice. Symboly novej ponuky operátora sa tak na dva týždne stanú netradičnou výzdobou metropoly východu.

Orange prostredníctvom zvierat z rastlín, ktoré sú zároveň symbolmi novej ponuky paušálov, vytvoril miesta na krátky relax. Každé zviera stojí na drevenom podstavci, ktorý ponúka priestor na posedenie s priateľmi alebo oddych pre turistov na potulkách mestom.

Na výrobu Sovy, Delfína, Kengury a Pantera použili záhradníci rastlinu buxus rôznych rozmerov. Väčšina zelene použitej na výrobu má výšku 15 až 20 cm a na každé zviera použili tvorcovia približne 355 kusov buxusov. Každé „zviera“ váži asi 120 kilogramov a skladá sa zo základnej konštrukcie a z buxusov. Výška samotného kríka je približne 1,8 metra, spolu s podstavcom sú rastlinné aranžmány vysoké cca 2,3 metra.

Na výrobe pracovala pätica šikovných záhradníkov, pričom montáž samotnej železnej  konštrukcie im trvala 10 a následná inštalácia rastlín ďalších šesť dní. Jednotlivé kríky najskôr uchytili na konštrukciu a napokon previazali špeciálnymi drôtikmi. No a v závere prebiehalo strihanie a úprava tvaru do finálnej podoby.

Zvieratá z rastlín sa v júni objavili v Bratislave a v júli putovali do Banskej Bystrice.

kengura-r542_res.jpg

sova-r728_res.jpg

panter-r705_res.jpg

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak