Telekom a Sony prinášajú turné Richarda Müllera a Fragile HLASY

Niekoľkonásobný Zlatý slávik Richard Müller už v septembri odštartuje so skupinou Fragile unikátne turné HLASY po Slovenskej a Českej republike.

Niekoľkonásobný Zlatý slávik Richard Müller už v septembri odštartuje so skupinou Fragile unikátne turné HLASY po Slovenskej a Českej republike. Telekom v tejto súvislosti ponúkne svojim zákazníkom nielen zľavu na vstupenky, ale vyvíja aj špeciálnu aplikáciu pre smartfóny.

Richard Müller predvedie na jesennom megaturné so skupinou Fragile úplne nové úpravy svojich skladieb vo verzii „a capella“ bez použitia jediného nástroja. Slovenská časť turné odštartuje 7. októbra v Humennom a skončí sa 13. novembra v Bratislave.

Telekom svojim zákazníkom od stredy 28. augusta 2013 ponúkne možnosť získať prostredníctvom Telekom Benefitu lístky na koncert v piatich mestách (Prešov, Košice, Trnava, Nitra, Bratislava) s 15 % zľavou. Počet lístkov je limitovaný. Získanú zľavu je možné uplatniť si pri nákupe lístka cez Predpredaj.sk.

Pre fanúšikov Richarda Müllera a skupiny Fragile pripravuje Telekom tiež špeciálnu aplikáciu. Prinesie nielen informácie a audiovizuálny obsah súvisiaci s turné, ale aj možnosť vytvoriť si vlastnú „a capella“ pieseň. Aplikácia bude predstavená 10. septembra 2013 na Magio pláži v Bratislave.

Viac na www.telekom.sk/hlasy.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramov vďaka 3D Chili

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!