Telekom a Sony prinášajú turné Richarda Müllera a Fragile HLASY

Niekoľkonásobný Zlatý slávik Richard Müller už v septembri odštartuje so skupinou Fragile unikátne turné HLASY po Slovenskej a Českej republike.

Niekoľkonásobný Zlatý slávik Richard Müller už v septembri odštartuje so skupinou Fragile unikátne turné HLASY po Slovenskej a Českej republike. Telekom v tejto súvislosti ponúkne svojim zákazníkom nielen zľavu na vstupenky, ale vyvíja aj špeciálnu aplikáciu pre smartfóny.

Richard Müller predvedie na jesennom megaturné so skupinou Fragile úplne nové úpravy svojich skladieb vo verzii „a capella“ bez použitia jediného nástroja. Slovenská časť turné odštartuje 7. októbra v Humennom a skončí sa 13. novembra v Bratislave.

Telekom svojim zákazníkom od stredy 28. augusta 2013 ponúkne možnosť získať prostredníctvom Telekom Benefitu lístky na koncert v piatich mestách (Prešov, Košice, Trnava, Nitra, Bratislava) s 15 % zľavou. Počet lístkov je limitovaný. Získanú zľavu je možné uplatniť si pri nákupe lístka cez Predpredaj.sk.

Pre fanúšikov Richarda Müllera a skupiny Fragile pripravuje Telekom tiež špeciálnu aplikáciu. Prinesie nielen informácie a audiovizuálny obsah súvisiaci s turné, ale aj možnosť vytvoriť si vlastnú „a capella“ pieseň. Aplikácia bude predstavená 10. septembra 2013 na Magio pláži v Bratislave.

Viac na www.telekom.sk/hlasy.

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.