Telekom a Sony prinášajú turné Richarda Müllera a Fragile HLASY

Niekoľkonásobný Zlatý slávik Richard Müller už v septembri odštartuje so skupinou Fragile unikátne turné HLASY po Slovenskej a Českej republike.

Niekoľkonásobný Zlatý slávik Richard Müller už v septembri odštartuje so skupinou Fragile unikátne turné HLASY po Slovenskej a Českej republike. Telekom v tejto súvislosti ponúkne svojim zákazníkom nielen zľavu na vstupenky, ale vyvíja aj špeciálnu aplikáciu pre smartfóny.

Richard Müller predvedie na jesennom megaturné so skupinou Fragile úplne nové úpravy svojich skladieb vo verzii „a capella“ bez použitia jediného nástroja. Slovenská časť turné odštartuje 7. októbra v Humennom a skončí sa 13. novembra v Bratislave.

Telekom svojim zákazníkom od stredy 28. augusta 2013 ponúkne možnosť získať prostredníctvom Telekom Benefitu lístky na koncert v piatich mestách (Prešov, Košice, Trnava, Nitra, Bratislava) s 15 % zľavou. Počet lístkov je limitovaný. Získanú zľavu je možné uplatniť si pri nákupe lístka cez Predpredaj.sk.

Pre fanúšikov Richarda Müllera a skupiny Fragile pripravuje Telekom tiež špeciálnu aplikáciu. Prinesie nielen informácie a audiovizuálny obsah súvisiaci s turné, ale aj možnosť vytvoriť si vlastnú „a capella“ pieseň. Aplikácia bude predstavená 10. septembra 2013 na Magio pláži v Bratislave.

Viac na www.telekom.sk/hlasy.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut