Telekom a Sony prinášajú turné Richarda Müllera a Fragile HLASY

Niekoľkonásobný Zlatý slávik Richard Müller už v septembri odštartuje so skupinou Fragile unikátne turné HLASY po Slovenskej a Českej republike.

Niekoľkonásobný Zlatý slávik Richard Müller už v septembri odštartuje so skupinou Fragile unikátne turné HLASY po Slovenskej a Českej republike. Telekom v tejto súvislosti ponúkne svojim zákazníkom nielen zľavu na vstupenky, ale vyvíja aj špeciálnu aplikáciu pre smartfóny.

Richard Müller predvedie na jesennom megaturné so skupinou Fragile úplne nové úpravy svojich skladieb vo verzii „a capella“ bez použitia jediného nástroja. Slovenská časť turné odštartuje 7. októbra v Humennom a skončí sa 13. novembra v Bratislave.

Telekom svojim zákazníkom od stredy 28. augusta 2013 ponúkne možnosť získať prostredníctvom Telekom Benefitu lístky na koncert v piatich mestách (Prešov, Košice, Trnava, Nitra, Bratislava) s 15 % zľavou. Počet lístkov je limitovaný. Získanú zľavu je možné uplatniť si pri nákupe lístka cez Predpredaj.sk.

Pre fanúšikov Richarda Müllera a skupiny Fragile pripravuje Telekom tiež špeciálnu aplikáciu. Prinesie nielen informácie a audiovizuálny obsah súvisiaci s turné, ale aj možnosť vytvoriť si vlastnú „a capella“ pieseň. Aplikácia bude predstavená 10. septembra 2013 na Magio pláži v Bratislave.

Viac na www.telekom.sk/hlasy.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.