Richard Müller, Fragile a Telekom pokrstili aplikáciu HLASY

Richard Müller, Braňo Kostka a zástupcovia Telekomu spoločne pokrstili novú mobilnú aplikáciu HLASY.

Richard Müller, Braňo Kostka a zástupcovia Telekomu spoločne pokrstili novú mobilnú aplikáciu HLASY. Tá okrem iného umožní jej používateľom vytvoriť si a zdieľať vlastné pesničky v štýle „a capella“ s originálnymi hlasmi Fragile.

„Jedným z pilierov našej sponzoringovej stratégie je práve hudba. Dlhodobo podporujeme rôzne hudobné projekty alebo priamo vytvárame vlastné. V minulosti sa naša značka spojila s takými ikonami, akými sú Robbie Williams, Katy Perry či Depeche Mode. Projekt HLASY bol skvelou príležitosťou spojiť sa s hudobnou legendou aj na Slovensku. Partnerstvo nás veľmi teší a verím, že urobilo radosť aj našim zákazníkom. Tí vďaka nemu mohli napríklad využiť zľavu pri kúpe lístkov cez Predpredaj.sk,“ povedal Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market segment Telekomu.

Aplikácia HLASY je bezplatná a dostupná pre operačné systémy Android a iOS. Je vytvorená štýlom „minimal flat design“, ktorý robí aplikáciu prehľadnou. Ponúka možnosť zakúpiť si lístok na turné, získať všetky informácie o koncertoch na Slovensku i v ČR, vypočuť si ukážky z albumu HLASY a veľa ďalšieho. Nosnou je sekcia, v ktorej si používateľ môže vytvoriť vlastnú „a capella“ skladbu z originálnych hlasov skupiny Fragile. Svoju skladbu si môže uložiť, zdieľať na sociálnych sieťach, nastaviť ako zvonenie alebo ju jednoduchým spôsobom poslať do súťaže. V tej sa hrá o smartfón Sony Xperia SP a CD s podpismi Richarda Müllera.

Spevák o aplikácii pri krste povedal: „Som technický antitalent, ale určite ju vyskúšam. Bude to prvá aplikácia, ktorú si stiahnem do nového mobilu.“ Tým je smartfón Sony Xperia Z1, ktorý mu venoval ďalší partner turné HLASY, spoločnosť Sony. Modelom Xperia SP, ktorý je oficiálnym smartfónom turné,  spoločnosť zároveň obdarovala všetkých členov skupiny Fragile.

„Ide o skutočne unikátnu skladateľskú aplikáciu. Jej príprava bola technicky nesmierne náročná, a to nielen pre programátorov, ale i nás zo skupiny Fragile. Pripravovali sme ju niekoľko mesiacov, takže som s ňou už dokonale oboznámený. Veľmi ma teší, že sa takýmto unikátnym spôsobom konečne podarilo prepojiť svet technológií s umeleckou sférou,“ povedal Braňo Kostka, líder skupiny Fragile.

Richard Müller predvedie na jesennom megaturné so skupinou Fragile úplne nové úpravy svojich skladieb vo verzii „a capella“ bez použitia jediného nástroja. Slovenská časť turné odštartuje 7. októbra v Humennom a skončí sa 13. novembra v Bratislave. Viac na www.telekom.sk/hlasy.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.