Lízujeme, lízujete alebo ako Slováci milujú lízing

Milióny najazdených kilometrov za takmer 20 rokov majú Slováci aj vďaka lízingu VB Leasing Sk. Klienti VBL Leasing SK podpísali zmluvy v hodnote 48 miliónov eur v priebehu prvých šiestich mesiacov roka 2013. Znamená to  25 miliónov eur vo financovaní osobných áut,  3,6 milióna eur v segmente úžitkových áut a vyše 9, 5 milióna eur v segmente nákladných automobilov

Zatiaľ čo sa slovenský lízingový trh v prvej polovici roku 2013 prepadol o 5,9 percenta*, spoločnosť VB LEASING SK, spol. s r.o. dosiahla takmer 3-percentný medziročný rast v obstarávacej hodnote financovaných predmetov a to aj vďaka novým či lojálnym klientom, ktorí sa  radi vracajú.

Pre tisíce Slovákov je VB Leasing SK opakovanou voľbou nielen pre portfólio  každej značky áut na dostupnej na Slovensku, ale aj spokojnosť so službami a starostlivosťou o zákazníka. Podľa slov Petra Demmera,  konateľa spoločnosti VB Leasing SK základným kameňom úspechu VB Leasing na Slovensku sú kvalitné produkty, rýchle služby a dlhodobé vzťahy s obchodnými partnermi a zákazníkmi.

Dominantnou stránkou VB Leasing SK, člena skupiny VB - Leasing International Group, je financovanie osobných úžitkových automobilov, ktoré tvoria viac ako 62 percent objemu podpísaných zmlúv. V súčasnosti spravuje spoločnosť viac ako 12 tisíc aktívnych zmlúv o financovaní. Najčastejšiu doplnkovou službou okrem financovania je zákonné a havarijné poistenie.

*Zdroj: Asociácia lízingových spoločností SR, report za prvý polrok 2013, porovnanie celkového objemu obchodov, segment hnuteľné veci

Marek Páleník, marketing

tel.: + 421 2 59987427

e-mail: marek.palenik@vbleasing.sk

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?