Tchibo – Štýlová móda nielen na zjazdovku

Hľadáte výbavu na zjazdovku alebo vhodné oblečenie na prechádzku zimnou krajinou? Hľadáte outfit v decentnom prevedení alebo naopak vo výrazných farbách? S našou novou kolekciou dámskeho a pánskeho oblečenia na lyžovanie a zimné športy budete chránení pred nepriazňou počasia a navyše oslníte výnimočným dizajnom. Všetky naše textílie sú premyslené do posledného detailu, od protisnehových manžiet až po moderné funkčné materiály.

Hurá za snehovými radová nkami!

imgdotextu1-r246_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk

imgdotextu2-r866_res.jpg

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen