Tchibo – Štýlová móda nielen na zjazdovku

Hľadáte výbavu na zjazdovku alebo vhodné oblečenie na prechádzku zimnou krajinou? Hľadáte outfit v decentnom prevedení alebo naopak vo výrazných farbách? S našou novou kolekciou dámskeho a pánskeho oblečenia na lyžovanie a zimné športy budete chránení pred nepriazňou počasia a navyše oslníte výnimočným dizajnom. Všetky naše textílie sú premyslené do posledného detailu, od protisnehových manžiet až po moderné funkčné materiály.

Hurá za snehovými radová nkami!

imgdotextu1-r246_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk

imgdotextu2-r866_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Štýlové osvetlenie do obývačky: Rozhoduje i to, ako žijete

Do veľkého priestoru patria veľké lampy, aby obohatili interiér a nestratili sa v ňom.

PSK Aréna stavia základy pre kvalitný a moderný hokej

Štadión poskytuje priestor pre všetkých nadšencov ľadových športov už od tých najmenších.

Maurícius: Slnečná dovolenka v zime

Exotický ostrov Maurícius je aj v zime zárukou príjemnej dovolenky.

Podnikajte vo vlastnom blízko historického centra

Štýlové a pritom praktické priestory umiestnené v lukratívnej časti Košíc.