Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Tchibo – Štýlová móda nielen na zjazdovku

Hľadáte výbavu na zjazdovku alebo vhodné oblečenie na prechádzku zimnou krajinou? Hľadáte outfit v decentnom prevedení alebo naopak vo výrazných farbách? S našou novou kolekciou dámskeho a pánskeho oblečenia na lyžovanie a zimné športy budete chránení pred nepriazňou počasia a navyše oslníte výnimočným dizajnom. Všetky naše textílie sú premyslené do posledného detailu, od protisnehových manžiet až po moderné funkčné materiály.

Hurá za snehovými radová nkami!

imgdotextu1-r246_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk

imgdotextu2-r866_res.jpg

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.