Štvrtok, 22. október, 2020 | Meniny má SergejKrížovkyKrížovky

Tchibo – Štýlová móda nielen na zjazdovku

Hľadáte výbavu na zjazdovku alebo vhodné oblečenie na prechádzku zimnou krajinou? Hľadáte outfit v decentnom prevedení alebo naopak vo výrazných farbách? S našou novou kolekciou dámskeho a pánskeho oblečenia na lyžovanie a zimné športy budete chránení pred nepriazňou počasia a navyše oslníte výnimočným dizajnom. Všetky naše textílie sú premyslené do posledného detailu, od protisnehových manžiet až po moderné funkčné materiály.

Hurá za snehovými radová nkami!

imgdotextu1-r246_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk

imgdotextu2-r866_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

5 vecí, ktoré definujú prémiové bývanie

Lukratívna lokalita je nepochybne dôležitá indícia prémiovej kvality bývania, ale adresa úspechu by toho mala ponúknuť viac.

Programátori prezradili, čo ich v práci najviac motivuje

O životnej profesii nerozhodujú len peniaze.

LEN DNES: Zľava viac ako 50% na ročné predplatné týždenníkov MY

Akcia platí pre nových aj existujúcich predplatiteľov, ktorí si ho predĺžia.