Orange rozširuje rýchly mobilný internet aj na vidiek

Vysokorýchlostný mobilný internet od Orangeu si už budú môcť užívať nielen zákazníci v mestách, ale aj na vidieku. Orange pokračuje v skvalitňovaní služieb a prináša ďalšie inovatívne riešenia

Vysokorýchlostný mobilný internet od Orangeu si už budú môcť užívať nielen zákazníci v mestách, ale aj na vidieku. Orange pokračuje v skvalitňovaní služieb a prináša ďalšie inovatívne . Najnovšie spustil vo svojej sieti na Slovensku do prevádzky 60 nových vysielačov podporujúcich technológiu UMTS 900, vďaka ktorej sprístupní 3G internet aj prostredníctvom vysielačov, ktoré doteraz slúžili len na GSM komunikáciu. Rýchly mobilný internet je tak prístupný aj na miestach, kde to nebolo doteraz možné. Do konca roka plánuje spustiť 90 nových vysielačov, pričom si výhody najrýchlejšej 3G siete bude môcť užívať takmer 85% populácie Slovenska.

Spustením nových vysielačov s technológiou UMTS na frekvenciách 900 Mhz sa rýchly mobilný internet a dátové služby dostanú aj na miesta, kde to doteraz nebolo možné. Vďaka rýchlemu mobilnému pripojeniu od Orangeu tak budú môcť zákazníci aj na vidieku surfovať na internete s rýchlosťou 21 Mbit/s.

Najväčšia vysokorýchlostná mobilná dátová sieť na Slovensku od Orangeu v štandarde HSPA+ podporuje v súčasnosti rýchlosti odosielania dát do 42,2 Mbit/s. V súčasnosti signálom HSPA+ je pokrytých 137 miest a 659 obcí.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.