Orange rozširuje rýchly mobilný internet aj na vidiek

Vysokorýchlostný mobilný internet od Orangeu si už budú môcť užívať nielen zákazníci v mestách, ale aj na vidieku. Orange pokračuje v skvalitňovaní služieb a prináša ďalšie inovatívne riešenia

Vysokorýchlostný mobilný internet od Orangeu si už budú môcť užívať nielen zákazníci v mestách, ale aj na vidieku. Orange pokračuje v skvalitňovaní služieb a prináša ďalšie inovatívne . Najnovšie spustil vo svojej sieti na Slovensku do prevádzky 60 nových vysielačov podporujúcich technológiu UMTS 900, vďaka ktorej sprístupní 3G internet aj prostredníctvom vysielačov, ktoré doteraz slúžili len na GSM komunikáciu. Rýchly mobilný internet je tak prístupný aj na miestach, kde to nebolo doteraz možné. Do konca roka plánuje spustiť 90 nových vysielačov, pričom si výhody najrýchlejšej 3G siete bude môcť užívať takmer 85% populácie Slovenska.

Spustením nových vysielačov s technológiou UMTS na frekvenciách 900 Mhz sa rýchly mobilný internet a dátové služby dostanú aj na miesta, kde to doteraz nebolo možné. Vďaka rýchlemu mobilnému pripojeniu od Orangeu tak budú môcť zákazníci aj na vidieku surfovať na internete s rýchlosťou 21 Mbit/s.

Najväčšia vysokorýchlostná mobilná dátová sieť na Slovensku od Orangeu v štandarde HSPA+ podporuje v súčasnosti rýchlosti odosielania dát do 42,2 Mbit/s. V súčasnosti signálom HSPA+ je pokrytých 137 miest a 659 obcí.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.