Orange rozširuje rýchly mobilný internet aj na vidiek

Vysokorýchlostný mobilný internet od Orangeu si už budú môcť užívať nielen zákazníci v mestách, ale aj na vidieku. Orange pokračuje v skvalitňovaní služieb a prináša ďalšie inovatívne riešenia

Vysokorýchlostný mobilný internet od Orangeu si už budú môcť užívať nielen zákazníci v mestách, ale aj na vidieku. Orange pokračuje v skvalitňovaní služieb a prináša ďalšie inovatívne . Najnovšie spustil vo svojej sieti na Slovensku do prevádzky 60 nových vysielačov podporujúcich technológiu UMTS 900, vďaka ktorej sprístupní 3G internet aj prostredníctvom vysielačov, ktoré doteraz slúžili len na GSM komunikáciu. Rýchly mobilný internet je tak prístupný aj na miestach, kde to nebolo doteraz možné. Do konca roka plánuje spustiť 90 nových vysielačov, pričom si výhody najrýchlejšej 3G siete bude môcť užívať takmer 85% populácie Slovenska.

Spustením nových vysielačov s technológiou UMTS na frekvenciách 900 Mhz sa rýchly mobilný internet a dátové služby dostanú aj na miesta, kde to doteraz nebolo možné. Vďaka rýchlemu mobilnému pripojeniu od Orangeu tak budú môcť zákazníci aj na vidieku surfovať na internete s rýchlosťou 21 Mbit/s.

Najväčšia vysokorýchlostná mobilná dátová sieť na Slovensku od Orangeu v štandarde HSPA+ podporuje v súčasnosti rýchlosti odosielania dát do 42,2 Mbit/s. V súčasnosti signálom HSPA+ je pokrytých 137 miest a 659 obcí.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“