Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Sledovať priame prenosy už môžete aj v mobile!

Ročne viac ako 14 000 priamych prenosov zo 16 športov v mobilnom telefóne ako prvá na Slovensku prináša stávková spoločnosť Niké.

Ročne viac ako 14 000 priamych prenosov zo 16 športov – to všetko vám priamo v mobilnom telefóne ako prvá na Slovensku prináša stávková spoločnosť Niké. Nechýbajú ani duely z prvého tenisového grandslamu sezóny – Australian Open.

Okrem súbojov v Austrálii môžete každý deň sledovať v priemere 40 zápasov z najprestížnejších líg a turnajov. Nechýbajú futbalové súťaže v Španielsku, Taliansku, Francúzsku, či Anglicku, hokejová KHL, tenisové turnaje ATP a WTA, basketbalová NBA a mnohé ďalšie. Všetko samozrejme nielen v mobile, ale aj v tablete a na monitore počítača.

Počas sledovania zápasov si môžete zostaviť a vsadiť tiket z obrovskej ponuky Live stávok. K výberu tipov vám denne pomáhajú aj analýzy od profíkov, k okamžitému prehľadu slúži kalendár priamych prenosov na Šport TV.

Zintenzívnite svoj zážitok zo zápasov. Sledujte a tipujte na jednej obrazovke – „hrajte“ v priamom prenose aj vy!

Ak chcete hrať Live stávky a pritom sledovať zápasy na Šport TV, stačí sa zaregistrovať na www.nike.sk.

Zoznam športov a súťaží na Šport TV:

• Futbal: Anglický ligový pohár, španielska Primera División, talianska Serie A, francúzska Ligue 1, Španielsky pohár (Copa del Rey), kvalifikačné zápasy MS a ME, kvalifikácie Ligy Majstrov a Európskej ligy, juhoamerická Copa Libertadores a Copa Sudamericana, argentínska a uruguayská liga, výber z európskych pohárových zápasov, priateľské zápasy, japonská a kórejská liga, česká Gambrinus Liga, ruská 1. a 2. liga, ukrajinská 1.liga, portugalská 2. liga
  • Tenis: ATP a WTA turnaje, Wimbledon, Davis Cup, Federation Cup
  • Hokej: KHL, 1. liga Nemecko, 2. liga Rusko
  • Basketbal: NBA, FIBA, MS, medzinárodné zápasy, World Grand Prix, Euroliga, 1.liga Španielsko, Austrália, Filipíny, Čína, Argentína, Turecko, Lotyšsko, Kórea, Nemecko
  • Hádzaná: EHF – medzinárodné zápasy, MS, ME (M+Ž), 1.liga Nemecko, Španielsko
  • Volejbal: MS, Svetová liga, Liga Majstrov, 1. liga Taliansko, Kórea, Grécko, Francúzsko
  • Plážový volejbal: Svetová liga (M+Ž)
  • Stolný tenis: Zápasy ITTF a ETTU
  • Snooker: Majstrovské zápasy vrátane MS
  • Šípky: MS, Premier league
  • Rugby: Austrália, Nový Zéland
  • Kriket: Top zápasy
  • Badminton: Európska tour
  • Futsal: Rôzne ligy podľa aktuálnej ponuky
  • Bowls: Rôzne zápasy podľa aktuálnej ponuky
  • Pozemný hokej: Rôzne zápasy podľa aktuálnej ponuky

Eva Kováčová: Motivácia vzdelávať sa je spojená s nádejou

Opatrovateľské kurzy, cudzie jazyky, IT zručnosti, aj osobnostný rozvoj. To všetko sa chcú ľudia naučiť.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.