Sledovať priame prenosy už môžete aj v mobile!

Ročne viac ako 14 000 priamych prenosov zo 16 športov v mobilnom telefóne ako prvá na Slovensku prináša stávková spoločnosť Niké.

Ročne viac ako 14 000 priamych prenosov zo 16 športov – to všetko vám priamo v mobilnom telefóne ako prvá na Slovensku prináša stávková spoločnosť Niké. Nechýbajú ani duely z prvého tenisového grandslamu sezóny – Australian Open.

Okrem súbojov v Austrálii môžete každý deň sledovať v priemere 40 zápasov z najprestížnejších líg a turnajov. Nechýbajú futbalové súťaže v Španielsku, Taliansku, Francúzsku, či Anglicku, hokejová KHL, tenisové turnaje ATP a WTA, basketbalová NBA a mnohé ďalšie. Všetko samozrejme nielen v mobile, ale aj v tablete a na monitore počítača.

Počas sledovania zápasov si môžete zostaviť a vsadiť tiket z obrovskej ponuky Live stávok. K výberu tipov vám denne pomáhajú aj analýzy od profíkov, k okamžitému prehľadu slúži kalendár priamych prenosov na Šport TV.

Zintenzívnite svoj zážitok zo zápasov. Sledujte a tipujte na jednej obrazovke – „hrajte“ v priamom prenose aj vy!

Ak chcete hrať Live stávky a pritom sledovať zápasy na Šport TV, stačí sa zaregistrovať na www.nike.sk.

Zoznam športov a súťaží na Šport TV:

• Futbal: Anglický ligový pohár, španielska Primera División, talianska Serie A, francúzska Ligue 1, Španielsky pohár (Copa del Rey), kvalifikačné zápasy MS a ME, kvalifikácie Ligy Majstrov a Európskej ligy, juhoamerická Copa Libertadores a Copa Sudamericana, argentínska a uruguayská liga, výber z európskych pohárových zápasov, priateľské zápasy, japonská a kórejská liga, česká Gambrinus Liga, ruská 1. a 2. liga, ukrajinská 1.liga, portugalská 2. liga
  • Tenis: ATP a WTA turnaje, Wimbledon, Davis Cup, Federation Cup
  • Hokej: KHL, 1. liga Nemecko, 2. liga Rusko
  • Basketbal: NBA, FIBA, MS, medzinárodné zápasy, World Grand Prix, Euroliga, 1.liga Španielsko, Austrália, Filipíny, Čína, Argentína, Turecko, Lotyšsko, Kórea, Nemecko
  • Hádzaná: EHF – medzinárodné zápasy, MS, ME (M+Ž), 1.liga Nemecko, Španielsko
  • Volejbal: MS, Svetová liga, Liga Majstrov, 1. liga Taliansko, Kórea, Grécko, Francúzsko
  • Plážový volejbal: Svetová liga (M+Ž)
  • Stolný tenis: Zápasy ITTF a ETTU
  • Snooker: Majstrovské zápasy vrátane MS
  • Šípky: MS, Premier league
  • Rugby: Austrália, Nový Zéland
  • Kriket: Top zápasy
  • Badminton: Európska tour
  • Futsal: Rôzne ligy podľa aktuálnej ponuky
  • Bowls: Rôzne zápasy podľa aktuálnej ponuky
  • Pozemný hokej: Rôzne zápasy podľa aktuálnej ponuky

Úbytok stromov je obrovský. Na záchranu stačí päťdesiat eur

Vieme chrániť naše lesy?

Dobrú chuť: Vianočné menu šéfkuchára Daniela Hrivňáka

Prílohu s overenými receptami nájdete už dnes vloženú v denníku SME.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.