AUTOGRAND sa stará aj o ojazdené vozidlá Toyota

Plánujete si kúpiť ojazdené vozidlo značky Toyota alebo ste jeho čerstvým majiteľom? V tom prípade vás určite poteší možnosť servisnej prehliadky zameranej na overenie celkového stavu vozidla. Pri kúpe auta z druhej ruky kupujúci často zvažujú reálny stav vozidla v porovnaní s tým, čo o ňom jeho predávajúci hovorí. (Budúci) Majitelia ojazdených vozidiel značky Toyota už túto obavu nemusia prežívať. Spoločnosť AUTOGRAND im ponúka možnosť nechať svoje nové ojazdené vozidlo skontrolovať v ich autorizovanom servise.

Každé vozidlo by malo byť skontrolované v autorizovanom servise, tej značky, akej dané vozidlo je. Príčinou je, že iba autorizované servisy disponujú testermi a diagnostikačnými zariadeniami určenými pre daný typ vozidla a vedia dokonale zistiť, či vozidlo je v poriadku a spĺňa všetky bezpečnostné požiadavky.

Minimálny rozsah prehliadky vozidla značky Toyota v autorizovanom servise spoločnosti AUTOGRAND zahŕňa:

- kontrolu chybových kódov všetkých riadiacich jednotiek vozidla pomocou Toyota Testera

- kontrolu náplní prevádzkových kvapalín, vrátane motorového oleja

- v prípade potreby doplnenie prevádzkových kvapalín podľa predpísanej hodnoty

- vizuálnu kontrolu vonkajšieho stavu vozidla (karosérie, podvozka, tlmičov, zavesenia kolies)

- kontrolu vonkajšieho osvetlenia vozidla

- overenie správnosti stavu najazdených kilometrov podľa dostupných záznamov TOYOTY

- overenie aktívnych zvolávacích bezpečnostných akcií výrobcu a bezplatné vykonanie tejto opravy

Majiteľ vozidla môže byť pri prehliadke prítomný a pozrieť si svoje vozidlo zospodu na zdviháku.

Po ukončení prehliadky dostane od technika podrobný popis stavu jeho vozidla a tiež prípadný návrh odporúčaných opráv či úprav. Technik zároveň pripraví predbežnú kalkuláciu týchto opráv, na základe ktorej sa môže rozhodnúť, či ich nechá vyhotoviť alebo nie.

V prípade, že máte záujem o kontrolu vašej ojazdenej Toyoty, neváhajte a objednajte sa na servisnú prehliadku v autorizovanom servise AUTOGRAND. Môžete tak urobiť veľmi jednoducho a rýchlo na 02/49 280 225. Viac informácií nájdete tu: http://www.autogrand.sk/toyota-servis-prislusenstvo/toyota-servis-servisne-sluzby/prehliadka-ojazdeneho-vozidla-toyota/

________________________________________________________________________

Spoločnosť AUTOGRAND, a.s. vznikla v roku 1994. Od začiatku sa zaoberá predajom a servisom vozidiel. V roku 1996 sa stala autorizovaným predajcom automobilov značky TOYOTA a v roku 2013 autorizovaným predajcom a servisom značky MAZDA. Okrem predaja automobilov značiek Toyota a Mazda zabezpečuje spoločnosť kompletný záručný a pozáručný servis. Spoločnosť sa neustále snaží skvalitňovať predajné a servisné služby pre zaistenie úplnej spokojnosť klientov.

Web: www.autogrand.sk , www.mazda-bratislava.sk

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.