AUTOGRAND sa stará aj o ojazdené vozidlá Toyota

Plánujete si kúpiť ojazdené vozidlo značky Toyota alebo ste jeho čerstvým majiteľom? V tom prípade vás určite poteší možnosť servisnej prehliadky zameranej na overenie celkového stavu vozidla. Pri kúpe auta z druhej ruky kupujúci často zvažujú reálny stav vozidla v porovnaní s tým, čo o ňom jeho predávajúci hovorí. (Budúci) Majitelia ojazdených vozidiel značky Toyota už túto obavu nemusia prežívať. Spoločnosť AUTOGRAND im ponúka možnosť nechať svoje nové ojazdené vozidlo skontrolovať v ich autorizovanom servise.

Každé vozidlo by malo byť skontrolované v autorizovanom servise, tej značky, akej dané vozidlo je. Príčinou je, že iba autorizované servisy disponujú testermi a diagnostikačnými zariadeniami určenými pre daný typ vozidla a vedia dokonale zistiť, či vozidlo je v poriadku a spĺňa všetky bezpečnostné požiadavky.

Minimálny rozsah prehliadky vozidla značky Toyota v autorizovanom servise spoločnosti AUTOGRAND zahŕňa:

- kontrolu chybových kódov všetkých riadiacich jednotiek vozidla pomocou Toyota Testera

- kontrolu náplní prevádzkových kvapalín, vrátane motorového oleja

- v prípade potreby doplnenie prevádzkových kvapalín podľa predpísanej hodnoty

- vizuálnu kontrolu vonkajšieho stavu vozidla (karosérie, podvozka, tlmičov, zavesenia kolies)

- kontrolu vonkajšieho osvetlenia vozidla

- overenie správnosti stavu najazdených kilometrov podľa dostupných záznamov TOYOTY

- overenie aktívnych zvolávacích bezpečnostných akcií výrobcu a bezplatné vykonanie tejto opravy

Majiteľ vozidla môže byť pri prehliadke prítomný a pozrieť si svoje vozidlo zospodu na zdviháku.

Po ukončení prehliadky dostane od technika podrobný popis stavu jeho vozidla a tiež prípadný návrh odporúčaných opráv či úprav. Technik zároveň pripraví predbežnú kalkuláciu týchto opráv, na základe ktorej sa môže rozhodnúť, či ich nechá vyhotoviť alebo nie.

V prípade, že máte záujem o kontrolu vašej ojazdenej Toyoty, neváhajte a objednajte sa na servisnú prehliadku v autorizovanom servise AUTOGRAND. Môžete tak urobiť veľmi jednoducho a rýchlo na 02/49 280 225. Viac informácií nájdete tu: http://www.autogrand.sk/toyota-servis-prislusenstvo/toyota-servis-servisne-sluzby/prehliadka-ojazdeneho-vozidla-toyota/

________________________________________________________________________

Spoločnosť AUTOGRAND, a.s. vznikla v roku 1994. Od začiatku sa zaoberá predajom a servisom vozidiel. V roku 1996 sa stala autorizovaným predajcom automobilov značky TOYOTA a v roku 2013 autorizovaným predajcom a servisom značky MAZDA. Okrem predaja automobilov značiek Toyota a Mazda zabezpečuje spoločnosť kompletný záručný a pozáručný servis. Spoločnosť sa neustále snaží skvalitňovať predajné a servisné služby pre zaistenie úplnej spokojnosť klientov.

Web: www.autogrand.sk , www.mazda-bratislava.sk

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen