Telekom podpísal zmluvu so slovenským startupom Thapir

Slovak Telekom pripravuje ďalšie aktivity na podporu inovatívnych slovenských startupov.

Inkubátor hub:raum Krakow, vytvorený skupinou Deutsche Telekom a podporovaný spoločnosťou Slovak Telekom, podpísal zmluvu so slovenským startupom Thapir.

Thapir je pôvodný slovenský startup. Mobilná aplikácia na základe geolokačnej technológie automaticky vyhľadáva udalosti, ktoré sa dejú v lokalite užívateľa v najbližšom čase. Môže ísť o koncerty, divadelné predstavenia, športové zápasy, ale aj aktuálne prebiehajúce zľavy alebo akcie. Sprevádza udalosťami v okolí nielen v slovenských, ale aj európskych, či svetových veľkomestách.  Okrem podrobných informácií o akciách umožňuje aj navigáciu k miestu konania, či vyhľadávania udalostí na základe zadanej adresy. V súčasnosti je k dispozícii verzia pre operačný systém iOS.

Martin Horváth, spoluzakladateľ a CEO, Thapir: „Získať pre náš projekt natoľko silného partnera, akým je Slovak Telekom, znamená pre nás úžasné možnosti využitia synergií na našom domácom trhu, podporu pri vývoji produktu, ale aj príležitosť vstúpiť na zahraničné trhy s pôsobnosťou skupiny Deutsche Telekom. Už teraz sa tešíme na spoluprácu s inovatívnymi tímami združenými v startup inkubátore hub:raum Krakow.“

Súčasťou dohody je plánované rozšírenie aplikácie aj na platformu Android. Slovak Telekom zabezpečí podporu, marketingové aktivity a poskytne svoje know-how. V budúcnosti sa otvárajú ďalšie možnosti na previazanie služby s existujúcimi produktmi Slovak Telekomu.

Peter Helexa, senior manažér stratégie a rozvoja nového podnikania, Slovak Telekom: „Slovak Telekom plánuje ďalej podporovať začínajúce slovenské firmy a startupy. Stretávame sa u nás s množstvom šikovných mladých ľudí, ktorí majú skvelé nápady a chuť realizovať ich vo väčšom rozsahu. Chceme im ponúknuť túto možnosť spolu s našimi skúsenosťami, know-how, marketingovou silou a financovaním, aby mohli realizovať svoje vízie.“

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch