Športový deň TnUAD 2014

Študenti Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne v utorok 29. apríla 2014 nebudú sedieť v aulách, ani na seminároch, ale rozpumpujú svoje telá na Športovom dni TnUAD 2014...

Študenti Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne v utorok 29. apríla 2014 nebudú sedieť v aulách, ani na seminároch, ale rozhýbu svoje telá na Športovom dni TnUAD 2014 na futbalovom ihrisku v Záblatí - Trenčín.

Na mieste čaká všetkých účastníkov cvičenie nie len pre telo, ale i pre dušu. Účastníci si môžu zašportovať na športoviskách, kde bude prebiehať crossfitness, futbal, volejbal, korčuľovanie, ale aj športy ako šípky, stolný futbal, poker, silák TnUAD a množstvo iného. Počas celého dňa budú prebiehať rôzne súťaže a na záver vyhodnotíme výsledky všetkých športov, pričom tí najlepší budú ocenení. Okrem športu bude pre účastníkov zabezpečený aj „pitný režim“ a rôzne pochutiny.

003574c19b-r653_res.jpg

Tento rok sa na športovom dni uskutoční už v poradí druhý exhibičný futbalový zápas medzi študentmi a pedagógmi, kde si zmerajú svoje sily. Počas futbalového zápasu je všetko dovolené a učitelia idú jednoznačne na víťazstvo.

af984d39c6-r638_res.jpg

Športový deň Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je už na univerzite tradíciou a spravidla si ho pripravujú sami študenti za pomoci ústretového vedenia univerzity.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.