Wachumba: tábory nie sú produkt, ale príležitosť spoznávať

Letné tábory dávajú deťom príležitosť venovať sa svojim záujmom, spoznávať svet mimo domova či školy a viac aj samého seba.

Každé z detí je iné, jedinečná osobnosť s osobitými záujmami, predstavami o svete okolo seba, ale aj očakávaniami od letných prázdnin. Pre rodičov býva často problém, ako aktívne a zmysluplne vyplniť svojim deťom prázdninový čas tak, aby sa zabavili i osobnostne rástli, no zároveň bolo o nich dobre postarané a bezpečnosť bola na prvom mieste.

Wachumba letné tábory, každý so špecifickým zameraním podľa záujmu a veku detí, sú ideálnym skĺbením detských očakávaní a požiadaviek rodičov. V ponuke nájdete viac ako 15 špecializovaných druhov táborov (jazykové, športové, zážitkové, umelecké, oddychové, denné), s dĺžkou pobytu  6 až 14 dní, pre vekovú kategóriu od 5 do 19 rokov.

text1-r782_res.jpg

Prečo poslať deti do tábora:

Táborový svet ponúka deťom príležitosť a priestor na spoznávanie. Pre tých najmenších, ktorí ešte vyžadujú viac pozornosti a starostlivosti, dá dobre zvolený tábor príležitosť vyskúšať si, aké to je byť prvýkrát dlhší čas mimo domova bez prítomnosti rodičov. Sú to pre nich prvé krôčiky k samostatnosti, nadväzovaniu nových kamarátstiev a jedinečná skúsenosť, ktorá má veľký vplyv na ich ďalší rast. Viac o týchto typoch táborov môžete nájsť tu.

text3-r322_res.jpg

Pre staršie deti a dospievajúcich teenagerov ponúka táborový svet priestor pre ich sebarealizáciu a osobnostný rast. Nie je to len čas mimo domu strávený v kruhu rovesníkov, ale je to čas, ktorý môžu venovať samým sebe. Venovať sa svojim záľubám (tenis, floorball, jazdectvo, tanec, divadlo, umelecká tvorba, cudzie jazyky, turistika, cyklistika...), nadväzovať nové známosti, spoznávať viac seba samého a svet mimo svoj bežne zabehnutý život.

Vybrať vhodný tábor, ktorý dá Vašim deťom priestor na sebarealizáciu a zmysluplne strávený čas, Vám ochotne pomôžeme na www.wachumba.eu. Tak neváhajte a naplánujte svojim deťom ideálne leto.

text2-r379_res.jpg

Načítavám video...

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.