Wachumba: tábory nie sú produkt, ale príležitosť spoznávať

Letné tábory dávajú deťom príležitosť venovať sa svojim záujmom, spoznávať svet mimo domova či školy a viac aj samého seba.

Každé z detí je iné, jedinečná osobnosť s osobitými záujmami, predstavami o svete okolo seba, ale aj očakávaniami od letných prázdnin. Pre rodičov býva často problém, ako aktívne a zmysluplne vyplniť svojim deťom prázdninový čas tak, aby sa zabavili i osobnostne rástli, no zároveň bolo o nich dobre postarané a bezpečnosť bola na prvom mieste.

Wachumba letné tábory, každý so špecifickým zameraním podľa záujmu a veku detí, sú ideálnym skĺbením detských očakávaní a požiadaviek rodičov. V ponuke nájdete viac ako 15 špecializovaných druhov táborov (jazykové, športové, zážitkové, umelecké, oddychové, denné), s dĺžkou pobytu  6 až 14 dní, pre vekovú kategóriu od 5 do 19 rokov.

text1-r782_res.jpg

Prečo poslať deti do tábora:

Táborový svet ponúka deťom príležitosť a priestor na spoznávanie. Pre tých najmenších, ktorí ešte vyžadujú viac pozornosti a starostlivosti, dá dobre zvolený tábor príležitosť vyskúšať si, aké to je byť prvýkrát dlhší čas mimo domova bez prítomnosti rodičov. Sú to pre nich prvé krôčiky k samostatnosti, nadväzovaniu nových kamarátstiev a jedinečná skúsenosť, ktorá má veľký vplyv na ich ďalší rast. Viac o týchto typoch táborov môžete nájsť tu.

text3-r322_res.jpg

Pre staršie deti a dospievajúcich teenagerov ponúka táborový svet priestor pre ich sebarealizáciu a osobnostný rast. Nie je to len čas mimo domu strávený v kruhu rovesníkov, ale je to čas, ktorý môžu venovať samým sebe. Venovať sa svojim záľubám (tenis, floorball, jazdectvo, tanec, divadlo, umelecká tvorba, cudzie jazyky, turistika, cyklistika...), nadväzovať nové známosti, spoznávať viac seba samého a svet mimo svoj bežne zabehnutý život.

Vybrať vhodný tábor, ktorý dá Vašim deťom priestor na sebarealizáciu a zmysluplne strávený čas, Vám ochotne pomôžeme na www.wachumba.eu. Tak neváhajte a naplánujte svojim deťom ideálne leto.

text2-r379_res.jpg

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.