Vianočky a záviny z rodinnej pekárne

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

Ak dostanete chuť na mäkučkú vianočku či bohato plnené záviny, nájdete ich v supermarketoch BILLA priamo pod vlastnou značkou BILLA. Poctivú hrozienkovú mandľami posypanú vianočku pre váš stôl doslova uplietli pod dohľadom pánov Dušana Stanislava staršieho a Dušana Stanislava mladšieho z firmy Stanislav a syn v Kráľovej  pri  Senci. Okrem vianočiek a závinov pripravujú Stanislavovci pre značku BILLA aj knedle a ďalšie pekárenské pochúťky. Mimochodom, ich makový závin v nedávnom Teste koláčov v Hospodárskych novinách dostal hodnotenie „Najlepšie“.

490zavin-r568_res.jpg

Vedeli ste?

Všetky BILLA vianočky z Kráľovej pri Senci sú robené ručne, každá je teda originál. Jeden pracovník upletie za mesiac viac ako 8 000 vianočiek.

Načítavám video...

Máte v domácom archíve tradičné slovenské recepty, ktoré pripravujete netradičným spôsobom, teda podľa svojej chuti? Podeľte sa o ne na www.billajeslovenska.sk a vyhrajte nákupné poukážky BILLA.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch