Vianočky a záviny z rodinnej pekárne

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

Ak dostanete chuť na mäkučkú vianočku či bohato plnené záviny, nájdete ich v supermarketoch BILLA priamo pod vlastnou značkou BILLA. Poctivú hrozienkovú mandľami posypanú vianočku pre váš stôl doslova uplietli pod dohľadom pánov Dušana Stanislava staršieho a Dušana Stanislava mladšieho z firmy Stanislav a syn v Kráľovej  pri  Senci. Okrem vianočiek a závinov pripravujú Stanislavovci pre značku BILLA aj knedle a ďalšie pekárenské pochúťky. Mimochodom, ich makový závin v nedávnom Teste koláčov v Hospodárskych novinách dostal hodnotenie „Najlepšie“.

490zavin-r568_res.jpg

Vedeli ste?

Všetky BILLA vianočky z Kráľovej pri Senci sú robené ručne, každá je teda originál. Jeden pracovník upletie za mesiac viac ako 8 000 vianočiek.

Načítavám video...

Máte v domácom archíve tradičné slovenské recepty, ktoré pripravujete netradičným spôsobom, teda podľa svojej chuti? Podeľte sa o ne na www.billajeslovenska.sk a vyhrajte nákupné poukážky BILLA.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!