Vianočky a záviny z rodinnej pekárne

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

Ak dostanete chuť na mäkučkú vianočku či bohato plnené záviny, nájdete ich v supermarketoch BILLA priamo pod vlastnou značkou BILLA. Poctivú hrozienkovú mandľami posypanú vianočku pre váš stôl doslova uplietli pod dohľadom pánov Dušana Stanislava staršieho a Dušana Stanislava mladšieho z firmy Stanislav a syn v Kráľovej  pri  Senci. Okrem vianočiek a závinov pripravujú Stanislavovci pre značku BILLA aj knedle a ďalšie pekárenské pochúťky. Mimochodom, ich makový závin v nedávnom Teste koláčov v Hospodárskych novinách dostal hodnotenie „Najlepšie“.

490zavin-r568_res.jpg

Vedeli ste?

Všetky BILLA vianočky z Kráľovej pri Senci sú robené ručne, každá je teda originál. Jeden pracovník upletie za mesiac viac ako 8 000 vianočiek.

Máte v domácom archíve tradičné slovenské recepty, ktoré pripravujete netradičným spôsobom, teda podľa svojej chuti? Podeľte sa o ne na www.billajeslovenska.sk a vyhrajte nákupné poukážky BILLA.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.