Vianočky a záviny z rodinnej pekárne

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

Ak dostanete chuť na mäkučkú vianočku či bohato plnené záviny, nájdete ich v supermarketoch BILLA priamo pod vlastnou značkou BILLA. Poctivú hrozienkovú mandľami posypanú vianočku pre váš stôl doslova uplietli pod dohľadom pánov Dušana Stanislava staršieho a Dušana Stanislava mladšieho z firmy Stanislav a syn v Kráľovej  pri  Senci. Okrem vianočiek a závinov pripravujú Stanislavovci pre značku BILLA aj knedle a ďalšie pekárenské pochúťky. Mimochodom, ich makový závin v nedávnom Teste koláčov v Hospodárskych novinách dostal hodnotenie „Najlepšie“.

490zavin-r568_res.jpg

Vedeli ste?

Všetky BILLA vianočky z Kráľovej pri Senci sú robené ručne, každá je teda originál. Jeden pracovník upletie za mesiac viac ako 8 000 vianočiek.

Máte v domácom archíve tradičné slovenské recepty, ktoré pripravujete netradičným spôsobom, teda podľa svojej chuti? Podeľte sa o ne na www.billajeslovenska.sk a vyhrajte nákupné poukážky BILLA.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.