Piatok, 17. september, 2021 | Meniny má OlympiaKrížovkyKrížovky

Vianočky a záviny z rodinnej pekárne

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

BILLA spolupracuje s desiatkami lokálnych dodávateľov, ktorých výrobky sa u zákazníkov tradične tešia obľube.

Ak dostanete chuť na mäkučkú vianočku či bohato plnené záviny, nájdete ich v supermarketoch BILLA priamo pod vlastnou značkou BILLA. Poctivú hrozienkovú mandľami posypanú vianočku pre váš stôl doslova uplietli pod dohľadom pánov Dušana Stanislava staršieho a Dušana Stanislava mladšieho z firmy Stanislav a syn v Kráľovej  pri  Senci. Okrem vianočiek a závinov pripravujú Stanislavovci pre značku BILLA aj knedle a ďalšie pekárenské pochúťky. Mimochodom, ich makový závin v nedávnom Teste koláčov v Hospodárskych novinách dostal hodnotenie „Najlepšie“.

490zavin-r568_res.jpg

Vedeli ste?

Všetky BILLA vianočky z Kráľovej pri Senci sú robené ručne, každá je teda originál. Jeden pracovník upletie za mesiac viac ako 8 000 vianočiek.

Načítavam video...

Máte v domácom archíve tradičné slovenské recepty, ktoré pripravujete netradičným spôsobom, teda podľa svojej chuti? Podeľte sa o ne na www.billajeslovenska.sk a vyhrajte nákupné poukážky BILLA.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

1m

V Bratislave mali okoloidúci možnosť ochutnať 4 druhy vegánskych bagiet, ktoré chutia ako klasické bagety so syrom a šunkou.

INZERCIA 31m

Výsledky hlasovania verejnosti v ankete Shell Parádna jazda.

4 h
Skryť Zatvoriť reklamu